Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Word online-partner van NOVASOL

Novasol biedt u de onderstaande mogelijkheden om partner te worden. Omdat wij drie merken voeren, welke ieder een eigen segment van de vakantiehuizenmarkt bedient, vindt u de beste match met uw doelgroep. Door de juiste keuze te maken in merk en partneroplossing zult u zien dat uw opbrengst hierin zal stijgen.

 

Mocht u contact met ons willen over een mogelijke samenwerking met uw website, neemt u dan contact met ons op via het centrale telefoonnummer (013-4677730) of stuur een e-mail naar: marketing@novasol.nl . Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.


  • NOVASOL vakantiehuizen | Grootste aanbod vakantiehuizen in heel Europa
  • Cuendet vakantievilla's | Luxe vakantiehuizen en -villa's in Zuid Europa
  • dansommer vakantiehuizen | Vakantiehuizen met binnenzwembad in ScandinaviĆ«


NOVASOL is aangesloten bij TradeTracker met een uitgebreid affiliate programma voor elk van de drie merken. U kunt zich kostenloos bij hen aansluiten en een aanvraag indienen om gebruik te maken van het beschikbare promotiemateriaal.

 

Wij zijn altijd op zoek naar kwalitatieve sites over bijvoorbeeld een bestemming, land of regio, of wellicht een bijzondere doelgroep die u aanspreekt. Dit zou bijvoorbeeld hondenliefhebbers, vissers of wandelaars kunnen zijn.

 

Om goedgekeurd te worden dient u geen cashback site te zijn (waarbij u een deel van uw commissie afstaat aan de consument, ten einde deze goedkoper te laten boeken).

 

Linkverzamelpagina's en/of advertentieverzamelpagina's hebben daarnaast niet onze voorkeur.

 

Mocht u speciale banners, of links willen hebben in het systeem dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via marketing@novasol.nl.

 

Klik hier om u aan te melden op het NOVASOL Affliliate Programma


Links ruilen, of een linkdeal maken is mogelijk met NOVASOL, Cuendet en dansommer. Het zal wederzijds voordelen bieden in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Indien u geinteresseerd bent in een linkruil kunt u contact opnemen met nl_linkexchange@novasol.com voor alle drie de merken.


De basisversie van een 1-op-1-samenwerking houdt in dat u zich inschrijft als partner van NOVASOL en een agentcode ontvangt. Met deze agentcode kunt u een link naar de NOVASOL-website plaatsen waarbij de boeking van een bezoeker, welke via uw link komt, u commissie oplevert. Voor een partnerlink kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via novasol@novasol.nl.


Een volledige boekingsmodule op uw site kan via onze Whitelabel oplossing. Hierbij kunt u door middel van een eenvoudige integratie of popup gebruik maken van onze kant-en-klare oplossing. Voor een Whitelabel oplossing kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via novasol@novasol.nl.


Intergreer de volledige informatie in uw eigen site met een XML-connectie. GPS-coƶrdinaten zijn hierbij ook verkrijgbaar per huis. Voor een speciale XML connectie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via novasol@novasol.nl.