Vakantiehuis met de hele familie
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantie in een vakantiehuis: voor de beste tijd met familie en vrienden!

Vakantie in een vakantiehuis, een bijzondere tijd waarbij u alles even kunt vergeten en in een vernieuwende omgeving aandacht aan uw familie, vrienden en kinderen kunt besteden.

Te veel stress, te weinig tijd en zelden aandacht voor anderen komt in het dagelijks leven veel voor bij families en vriendengroepen. Ouders weten vaak nauwelijks nog wat er in hun kinderen omgaat, omdat zij simpelweg de tijd niet hebben om momenten met hun kroost te beleven. Vrienden spreken elkaar steeds meer via de chat in plaats van in een cafƩ of bij de sportschool. Waar u ook kijkt, het persoonlijk contact neemt steeds meer af. Een goede reden dus voor een onvergetelijke familievakantie in Europa, om weer eens samen wat tijd met elkaar door te brengen en te genieten van het samen zijn.Video: Familievakantie in Duitsland


Bent u op zoek naar een leuk vakantiehuis voor de hele familie, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor u de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie met kleine kinderen op een rijtje gezet:


1. Familievakantie op een vakantiepark

Boek nu een familievakantie in een vakantiehuis op ƩƩn van onze vakantieparken in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. U vindt hier gegarandeerd plezier voor het hele gezin. Op de vakantieparken kunt u namelijk gebruikmaken van diverse faciliteiten en voorzieningen als zwembaden, speeltuinen en allerlei entertainment.


2. Familievakantie in Frankrijk

Frankrijk is een zeer populaire bestemming als het gaat om familievakanties. In het veelzijdige land valt er veel te zien, ontdekken, doen en te genieten. Voor zowel jong en oud zijn er in Frankrijk altijd voldoende activiteiten in de omgeving van uw vakantiehuis. Tijdens uw vakantie in Frankrijk hoeft uw familie zich geen moment te vervelen!


3. Familievakantie in Spanje

Het familievakantieland Spanje is met name in trek tijdens de zomerperiode. Een zonnetje en lekker warm weer is bijna een zekerheid in dit vakantieland, en daardoor erg in trek voor een familievakantie. Geniet met het hele gezin van de vrijheid en privacy bijvoorbeeld aan de kust of in het privƩzwembad van uw vakantiehuis in Spanje!


Huur een kindvriendelijk vakantiehuis

Als u met kinderen op vakantie gaat is een vakantiehuis de ideale accommodatie. Wanneer het vakantiehuis dan ook nog eens extra kindvriendelijk is, kunt u er met een gerust hart op uit trekken.

Meer informatie Ā»


Naar boven