Vakantie op een „drijvend vakantiehuis“
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantie in een „drijvend vakantiehuis“

Alle hens aan dek! Vakantie op het water doorbrengen is mooi en zorgt voor een heel bijzondere ervaring. Probeer het ook eens, huur uw eigen huisboot in Europa! In het aanbod vindt u zowel drijvende vakantiehuizen of huisboten die geankerd aan de kade liggen of waarmee u kunt varen.

U kunt onze drijvende vakantiehuizen / huisboten herkennen aan dit symbool.

Waarom vakantie vieren op een huisboot?

  • Een unieke vakantie ervaring
  • U bent de kapitein aan boord van het vakantiehuis
  • Geen vergunningen nodig
  • De mooiste panorama's op het water
  • Zowel verankerde als huisboten waarmee u kunt varen
  • Verschillende soorten boottypes
  • Flexibele verblijfsperiode
  • Gratis parkeren en instructiesVideo: huisboten & drijvende vakantiehuizen


Bent u op zoek naar een comfortabel vakantiehuis op het water, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor u de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie in één van onze drijvende huizen en huisboten op een rijtje gezet:


woonboot huren Duitsland

1. Woonboten in Duitsland

Vakantie op het water is altijd al een droom voor miljoenen mensen geweest. In een mooi Duits vakantiehuis op het water wonen, genieten van de ongerepte natuur en daarbij toch alle comfort binnen handbereik hebben. Af en toe vanuit het terras een duik nemen in het water en daarna op het dek van de zon genieten. Dat is nu mogelijk met onze mooi huisboten in Duitsland.


woonboot huren Nederland

2. Woonboten in Nederland

Met een drijvend huis in Nederland heeft u zowel binnen als buiten veel ruimte en kunt u de vakantiedagen naar eigen wens indelen. Wilt u in een restaurant dineren, vaart u gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde haven. Ook inkopen doen en mooie bezienswaardigheden bezoeken is met een drijvend huis in Nederland kinderlijk eenvoudig.


woonboot huren Frankrijk

3. Woonboten in Frankrijk

Geniet van de rust terwijl uw drijvende vakantiehuis in Frankrijk zich een weg baant op het water. Maak onderweg een tussenstop en geniet van de volledige vrijheid. Voor vissers zijn onze drijvende huizen in Frankrijk een klein paradijs, u moet ter plaatse alleen nog een visvergunning regelen. Op deze manier heeft u nog veel meer plezier van een drijvend huis!


Vanuit uw drijvende huis van NOVASOL springt u na het ontbijt direct in het water. Of u nu met uw drijvende vakantieaccommodatie permanent aangemeerd blijft aan de oever of tochtjes over het water maakt, u bent hier kapitein op „eigen“ schip. Bij NOVASOL vinden vrijetijdskapiteinen drijvende huizen in Nederland, Frankrijk en Duitsland – van luxueuze watervilla’s tot kleine motorjachten - het zal u aan niets ontbreken tijdens deze dobberende vakantie.

Een onvergetelijke ervaring!


Naar boven