Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Neem uw huisdier mee op vakantie

Neemt u graag uw hond mee op vakantie? Bij NOVASOL hoeft uw hond niet thuis te blijven! Ontdek bij NOVASOL de mooiste bestemmingen voor een vakantie met uw hond. Daarbij hoort natuurlijk een huisdiervriendelijk vakantiehuis, waar uw hond zonder extra kosten van harte welkom is. In de stad, in het binnenland en aan de kust, NOVASOL biedt huisdiervriendelijke vakantiehuizen op de mooiste vakantiebestemmingen in Europa.


Vakantie met hond

Huisdieren welkom

Uw huisdier mag kosteloos mee en behoort gewoon tot het reisgezelschap.

(in Belgiƫ, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen en Zweden mag u zelfs 2 huisdieren kosteloos meenemen!)


Vakantiehuis hondvriendelijk

Bijzonder huisdiervriendelijk

Indien uw viervoeter temperamentvol is, maakt u zich dan geen zorgen om de buren. De huizen aangeduid met het groene hondensymbool met een plus-teken zijn bijzonder huisdiervriendelijk:

  • Het perceel heeft minstens 500 mĀ² oppervlakte.
  • Het vakantiehuis heeft een aangelegde tuin.
  • In het vakantiehuis bevindt zich lokale informatie en regels voor huisdierbezitters.
  • In het vakantiehuis vindt u ook een telefoonnummer en adres van de dichtstbijzijnde dierenarts.Video: huisdiervriendelijke vakantiehuizen


Bent u op zoek naar een leuk vakantiehuis voor de hele familie, dus ook voor uw huisdier, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor u de 3 populairste bestemmingen van onze gasten die met een huisdier op vakantie gaan op een rijtje gezet:


Met huisdieren op vakantie in Denemarken

1. Huisdieren welkom in Denemarken

Denemarken is een paradijs voor uw hond, zo kan hij lekker in de natuur wandelen, op het strand snuffelen en door de duinen rennen. In Denemarken bevinden zich circa 250 speciale hondenbossen, waar uw hond zich kan uitleven. Veel van onze gasten weten de hondenbossen al te vinden en deze zeer te waarderen. Uw hond is altijd een graag geziene gast bij NOVASOL.


Met huisdieren op vakantie in Duitsland

2. Huisdieren welkom in Duitsland

In onze NOVASOL vakantieparken in Duitsland voelt uw huisdier zich thuis, bijvoorbeeld in DagebĆ¼ll en Friedrichskoog aan de Noordzee of in SĆ¼ssauer Strand en Schƶnhagen aan de Oostzee. Hier zijn uw huisdieren zonder extra kosten van harte welkom. Bij NOVASOL vindt u altijd een geschikt vakantiehuis voor een fijne vakantie met uw hond.


Met huisdieren op vakantie in Nederland

3. Huisdieren welkom in Nederland

In onze NOVASOL vakantiehuizen in Nederland hoeft uw huisdier zich in ieder geval geen zorgen te maken om een lange reistijd. In Nederland kunt u prachtige wandelingen samen met uw trouwe viervoeter maken, bijvoorbeeld aan de kust in Zeeland en Noord Holland, of in bosrijke gebieden, zoals in de Veluwe of Limburg.


Wellicht wilt u meerdere huisdieren meenemen, dan vragen we graag voor u bij de huiseigenaar na of deze daarmee akkoord gaat. Geef dit aan voordat u boekt, dan inventariseren uw specifieke wensen. Het kan zijn dat een huiseigenaar hiervoor een kleine vergoeding vraagt, maar dat stemmen we natuurlijk even netjes met u af.


Naar boven