Weekendje Weg
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Weekendje Weg / Minivakantie

Een paar dagen vakantie kan al dezelfde ontspanning bieden als een hele week of langer.

korte vakanties

Daarom biedt NOVASOL Vakantiehuizen u de mogelijkheid een minivakantie te boeken in Ć©Ć©n van onze vele vakantiehuizen . Zo kunt u er op een voordelige manier even tussenuit en boekt u eenvoudig een weekend of midweeks verblijf, vaak met korting, in uw favoriete vakantiehuis.Een korte vakantie, zoals een midweek of weekendje weg kan immers net zo lekker zijn als een lange vakantie in de zomer. Zoek en boek nu eenvoudig uw weekendje weg!


Bent u op zoek naar een comfortabel vakantiehuis of appartement voor slechts een paar dagen, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor u de 3 populairste bestemmingen voor een korte vakantie op een rijtje gezet:


Korte vakantie in Nederland

1. Weekendje weg in eigen land

Dichtbij huis, maar toch nog even lekker weg. Veel van onze gasten kiezen ervoor om een midweeks verblijf of weekendje weg door te brengen in Ć©Ć©n van onze vakantiehuizen in Nederland. Nederland heeft stiekem veel te bieden en u kunt er zowel aan de kust als in het binnenland veel ontdekken.


Korte vakantie tijdens een stedentrip

2. 3- of 4-daagse Stedentrip

Geniet van de vrijheid en beleef een kort verblijf in de stad van uw dromen met uw familie en vrienden! NOVASOL biedt u een ruime keuze aan appartementen en vakantiehuizen in de mooiste steden van Europa. Plan bijvoorbeeld nu een weekendje weg in Barcelona, Parijs, Rome of misschien Berlijn?


Korte vakantie op een vakantiepark

3. Midweek op een vakantiepark

Met onze vakantieparken in Duitsland en de Benelux vindt u plezier voor het hele gezin gegarandeerd. Vooral onder families met kleine kinderen zijn midweekse verblijven op een vakantiepark erg in trek. Op een vakantiepark ervaart u dat echte vakantiegevoel en profiteert u van de vele faciliteiten en voorzieningen.


Spaarvakantie

Even heerlijk met familie of vrienden een paar dagen op vakantie? Dat kan in onze vakantiehuizen met het 'Minivakantie' label.


Uw voordeel:

  • 3 overnachtingen = 20% korting op de weekprijs
  • 4 overnachtingen = 15% korting op de weekprijs
  • 5 overnachtingen = 5% korting op de weekprijs

U kunt uw minivakantie ten vroegste 28 dagen voor aankomst reserveren. Dit aanbod is alleen van toepassing op vakantiehuizen die voorzien zijn van het betreffende symbool. Hoe en wanneer u een minivakantie kunt reserveren varieƫrt van bestemming tot bestemming, meer informatie vindt u bij het specifieke vakantiehuis.