Vakantiehuizen aan zee
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Huur een vakantiehuis aan de kust

Bent u op zoek naar zon, zee en strand? Dan bent u bij NOVASOL Vakantiehuizen aan het juiste vakantieadres. In onze vakantiebestemmingen in Europa bieden wij ook diverse vakantiehuizen aan die op loopafstand of direct aan de zee of aan de kust gelegen zijn.

vakantiehuizen aan de kust

U kunt onze vakantiehuizen aan de kust ook herkennen aan dit symbool.

Zo kunt u dus vanuit uw vakantiehuis of appartement gemakkelijk naar het strand om daar te genieten van de zon, een briesje en de zee. Vanuit uw NOVASOL vakantiehuis aan de kust kunt u overdag heerlijk zwemmen in de zee en bruin worden onder de stralende zon, terwijl u 's avonds de mooiste strandwandelingen kunt maken of heerlijk kunt gaan dineren bij een nabij gelegen strandtent in de buurt. Zo kunt u optimaal genieten van een welverdiende en ontspannen strandvakantie.Video: Vakantiehuizen aan de kust


Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis aan of vlakbij de kust, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor u de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie in een vakantiehuis aan de kust op een rijtje gezet:


vakantiehuis aan de kust

1. Aan de kust in Spanje

Wanneer u op zoek bent naar een vakantie dicht bij zee, dan is Spanje misschien de bestemming die u zoekt. Vakantieland Spanje heeft een aantal van Europa's mooiste stranden in bezit. Huur een vakantiehuis aan de kust van Spanje en u zult gegarandeerd een fijne strandvakantie beleven.


vakantiehuis aan de kust

2. Aan de kust in Italiƫ

Cultuur, geschiedenis en schoonheid... dat is Italiƫ. Het binnenland pronkt met een schitterend groen berglandschap, terwijl u aan de kust een goudgeel strand en een azuurblauwe zee zult aantreffen. Het leven is heerlijk wanneer u ƩƩn van onze vakantiehuizen aan de kust van Italiƫ huurt.


vakantiehuis aan de kust

3. Aan de kust in Kroatiƫ

In Kroatiƫ bestaat het meerendeel van de kust uit een kiezelstrand, maar dat mag de pret niet drukken. Dankzij de vele eilanden zijn er in Kroatiƫ vele verschillende stranden en kustlijnen te vinden, de ƩƩn nog mooier dan de ander. Voor een strandvakantie is Kroatiƫ echt een aanrader om een vakantiehuis te huren.


Verblijven aan de kust is prachtig en brengt een extra dimensie aan uw vakantie in een vakantiehuis. Nu beschikken niet alle vakantielanden over een kust waar u een vakantiehuis kunt huren. Maar niet getreurd, want juist in deze landen vindt u vaak de mooiste meren en rivieren. Uiteraard hebt u bij NOVASOL dan ook een uitgebreide mogelijkheid om een vakantiehuis aan het water te huren. Een vakantiehuis aan de kust of aan een meer, beide hebben ze zo zijn charme!


Naar boven