Vakantieparken in Duitsland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantieparken in Duitsland

De verschillende vakantieparken in Duitsland staan hieronder, zodat u meteen ziet waar in Duitsland ze liggen. Ieder vakantiepark heeft iets bijzonders te bieden. We nodigen u uit u rustig te oriënteren en mocht u vragen hebben dan mag u natuurlijk altijd even bellen.... ook onze Oosterburen hebben veel te bieden als vakantieland. Speciaal voor gezinnen is vakantie in een vakantiehuis een ideale optie. Met lage reiskosten en flexibiliteit van een vakantiehuis op een park bent u verzekerd van de verdiende rust en ontspanning.

Vakantiepark Schönhagen Strand

In onze luxe vakantiehuizen aan de Noordzee, gelegen in de vakantiedorpen Schönhagen, Travemünde of Friedrichskoog, aan de waddenzee in Friedrichsoog kunnen de kinderen genieten van veel waterplezier. Het schiereiland Swansen waar het vakantiepark Schönhagen Strand zich bevindt is om zijn brede stranden, steile kusten en idyllische uitzichten zeer beroemd. Ook het vakantieparadijs op de Priwall in Travemunde treft u brede stranden aan, uitstekend geschikt voor het maken van prachtige wandelingen.

Vakantiepark Baabe in Rügen

Het Vakantiepark Baabe in Rügen ligt net achter de duinen, prachtig gelegen in het bos. Bij gezinnen met jonge kinderen, is het strand van Baabe bijzonder populair. Het vlakke strand naar het water brengt voor de kinderen veel plezier en voor volwassenen is het een plek van rust. Otterndorf is een klein stadje in het noorden van Neder-Saksen. In het park Ottendorf Strand - direct achter de dijk van de Noordzee - zijn de exclusieve NOVASOL-huizen te vinden.


Binnen uitzicht Tropical Islands

Vakantie in een vakantiehuis kan worden gecombineerd met tropische sferen in het NOVASOL Vakantiepark Tropical Islands. Ontspan in privé-sferen in uw eigen huis, wetende dat u op elk moment een kleine wandeling kan maken naar het indoor tropische 'eiland' in de Tropical Islands Dome. Goed of slecht weer buiten, binnen is het altijd lekker warm met voor iedere bezoeker vermaak. Het beste van dit alles? Bij boeking van een van de huizen op het Resort krijgt u gratis toegang tot de Tropical Island Dome voor het gehele resigezelschap van het vakantiehuis.

 

Vakantieparken in andere landen:

Vakantieparken in België ; Vakantieparken in Nederland ; Vakantieparken in Luxemburg