bungalowpark Drenthe
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Bungalowpark Boerhaarsveld

Dit kleine, maar ruim opgezette vakantiepark met vrijstaande bungalows is landelijk gelegen in hartje Drenthe, vlakbij het dorpje Schoonloo. Het alombekende Pieterpad loopt er vlak langs! Naast een grote speeltuin en een kinderboerderijtje op het park biedt de omgeving veel recreatiemogelijkheden.

Bekijk de vakantiehuizen op dit park >


bungalowpark Drenthe

Het park

Bungalowpark Boerhaarsveld laat zich het beste omschrijven als gemoedelijk, gezellig en gastvrij. De receptie informeert u graag over de uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving en verhuurt ook fietsen. Het park ligt in het Drentse Schoonloo, te midden van drie grote boswachterijen. Op ca. 2 km van het park liggen de strandmeertjes Loomeer en Iberenplas waar u in de zomermaanden een frisse duik kunt nemen. Op het park zelf kunnen de kinderen zich vermaken op het kinderboerderijtje en in de grote speeltuin met speelveld.


bungalowpark Drenthe

De bungalows

De vrijstaande, luxe bungalows voor max. 6 personen in landhuisstijl zijn comfortabel ingericht. De bungalows zijn gebouwd op een perceel van gemiddeld 500 m2 met een eigen parkeerplaats. De haag om de tuin biedt veel privacy. De openslaande deuren in de woonkamer brengen u naar het terras. De 3 slaapkamers, badkamer en 2e toilet bevinden zich op de 1e verdieping. De bungalows beschikken voor uw gemak tevens over een wasmachine. Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan.


bungalowpark Drenthe

De omgeving

Drenthe staat natuurlijk bekend om haar schaapskuddes en hunebedden. Het is een aanrader om eens met uw kinderen Ā“s ochtends vroeg een kijkje bij een schaapskooi te nemen. Het gebied waar u verblijft is bovendien ideaal voor fietsen, mountainbiken, wandelen en paardrijden. In de uitgestrekte boswachterijen vindt u heidevelden, zandverstuivingen, stukken ruig terrein, vennen en een omvangrijk verhard fietspadennet. Vanuit Boershaarsveld behoort ook een dagtrip naar de Waddeneilanden Schiermonnikoog en Borkum. Nabij Assen (18 km) bevindt zich het recreatiegebied Baggelhuizen. Dit recreatiegebied heeft een grote zwemplas met zandstrand en ligweide, surfplas en forellenvijver. Andere uitstapjes voor de kinderen zijn Speelstad Oranje, Verkeerspark Assen, Dierenpark Emmen en Kabouterland Exloo.

Zoek bungalows