Wintersport
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Een wintervakantie voor iedereen!

Een vakantie in de bergen biedt zeer veel mogelijkheden voor de hele familie. Bent u een wintersportfanaat of verblijft u tijdens de vakantie graag in een winters landschap? In het aanbod van NOVASOL vindt u altijd een geschikt vakantiehuis!


Een Vakantie met de hele familie in de bergen is een traktatie voor jong en oud. De hele dag samen skiƫn, sleeƫn, langlaufen en wandelen in de sneeuw, door schitterende bergdorpjes. En na een ontspannen dag in de sneeuw zorgt de openhaard in uw vakantiehuis voor een aangename sfeer. Ons aanbod van vakantiehuizen voor een avontuurlijke wintersportvakantie is zeer divers. Maar ƩƩn ding hebben onze vakantiehuizen gemeen: In onze vakantiehuizen kunt u met uw familie en vrienden bijzondere momenten delen, gezamenlijk koken en uw eigen tempo bepalen. Zo hoort een wintervakantie te zijn!


Wintersport betekent vakantie in een sneeuwlandschap, met activiteiten voor de hele familie. Tijdens een wintersportvakantie krijgt u energie en beleeft u de mooiste momenten.

 

Tegenwoordig zijn niet alleen skiĆ«n en langlaufen de meest geliefde activiteiten tijdens de wintersportvakantie. Snowboarden, sneeuwschoenwandelen en toerskiĆ«n behoren in veel wintersportgebieden ook tot de mogelijkheden. Veel wintersportgebieden bieden speciale faciliteiten om de wintersportvakantie nog afwisselender te maken. Wanneer de zon achter de bergtoppen verdwijnt en de skiliften stilstaan, kunt u zich voorbereiden op een gezellige aprĆØs-ski.

 

Voor iedereen die zich liever niet op de piste waagt, leent het winterse landschap zich uitstekend voor mooie wandelingen. Volg de wandelpaden door de ongerepte natuur, langs bevroren meren, oude boerderijen en sfeervolle bergdorpjes.


ski vakantie

Skiƫn is ongetwijfeld de meest populaire activiteit tijdens een wintersportvakantie. Voor skiliefhebbers is een locatie in de buurt van een piste belangrijk. Wanneer het skigebied direct voor de deur van uw vakantiehuis is gelegen, kunt u de hele dag lang skiƫn.

 

Naast Oostenrijk als klassieke wintersportbestemming, bieden ook de landen Tsjechiƫ, Slowakije, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Polen uitstekende skimogelijkheden. In deze landen vindt u skigebieden die nog niet heel toeristisch zijn, zodat u in alle rust van uw wintersportvakantie kunt genieten.