Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Wintersport in Duitsland

Duitsland is een paradijs voor liefhebbers van wintersport, maar ook voor iedereen die de natuur en ontspanning opzoekt. Geniet van de indrukwekkende landschappen en de uitgebreide faciliteiten in de Duitse wintersportgebieden. Chalets in Duitsland »


Tijdens uw wintersportvakantie in de Duitse gebergten komt u niets tekort. Hier kunt u zich verheugen op goed geprepareerde pistes en langlaufloipen in een schitterende omgeving. De reistijd vanuit Nederland of België naar Duitsland is kort en de skigebieden zijn met de auto gemakkelijk bereikbaar. Ook de plaatselijke vakantiehuizen en appartementen laten niets te wensen over.


Ertsgebergte / Vogtland

In het Ertsgebergte / Vogtland vindt u een uitstekend wintersportaanbod voor de hele familie. Veel actie en plezier beleeft u tijdens het sleeën van de vele afdalingen. In deze regio kan iedereen zijn favoriete wintersportactiviteit vinden.


Thüringen

De ideale mogelijkheden voor een actieve wintersportvakantie vindt u in de afwisselende skigebieden van Thüringen. Vooral langlaufers zullen onder de indruk zijn van de vele loipen in de schitterende natuur.


Harz

De Harz is het meest noordelijk gelegen skigebied van Duitsland. In dit sneeuwzekere wintersportgebied vindt u wandelpaden, langlaufloipen en skipistes van verschillende niveaus, geschikt voor alle leeftijden.


Sauerland

Door de goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van uitdagende pistes, skiliften en funparks is Sauerland een populair wintersportgebied. Omdat veel pistes kunstmatig van sneeuw kunnen worden voorzien, kunt u in Sauerland gegarandeerd skiën.


Beieren

Unieke en afwisselende wintersportgebieden liggen verspreid in heel Beieren. Hier vindt u talrijke snowboard- en skimogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden, maar ook de mooiste langlaufloipen voor beweging en ontspanning in de indrukwekkende natuur.


Bent u op zoek naar een romantische wintervakantie met zijn tweeën, een uitdagend skigebied voor een gezellige tijd met uw vrienden of een kindvriendelijk skigebied voor het hele gezin? Bij NOVASOL vindt u een groot aanbod van vakantiehuizen en appartementen vlakbij de mooiste skigebieden van Duitsland.