Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Wintersport in Zweden

Droomt u ook van een wintervakantie in een schitterende, sneeuwzekere omgeving? In het hoge noorden, maar ook in het zuiden van Zweden vindt u overal prachtige skigebieden, die maandenlang sneeuwzekerheid bieden. Chalets in zweden »


In Zweden kunt u zich verheugen op goed geprepareerde pistes van ieder niveau en vele andere wintersportmogelijkheden in een schitterend landschap. Bovendien bevinden zich in Zweden zeer comfortabele en sfeervolle vakantiehuizen, waar u na een actieve dag in de sneeuw met uw familie en vrienden samen kunt zijn. Wie met kinderen reist, vindt in Zweden altijd een gezinsvriendelijk skigebied of funpark.


In Zweden vindt u rustige skigebieden, pistes voor beginners en professionals, mooi gelegen langlaufloipen, perfecte rodelbanen, schitterende wandelpaden en nog veel meer. U kunt zelfs een hondensleetocht ervaren. In Småland is skigebied Isaberg gelegen. Hier vindt u uitdagende pistes met een lengte van in totaal 24 km. Sälen, Idre en Åre zijn populaire skigebieden met een groot aanbod van zwarte, rode en groene pistes, geprepareerde langlaufloipen en uitstekende mogelijkheden voor een gezellige après-ski.

 

Laat u betoveren door het besneeuwde winterlandschap en geniet van de gemoedelijke en romantische sfeer in een typisch Zweeds vakantiehuis.


Värmland

De regio Värmland is een populair wintersportgebied vanwege het heuvelachtige en sneeuwzekere landschap. Op de vele meren in dit schitterende gebied heeft u de mogelijkheid om te schaatsen.


NOVASOL beschikt over een groot aanbod van vakantiehuizen en appartementen vlakbij Zweedse skigebieden. Deze vakantiehuizen zijn vaak uitgerust met een openhaard en sauna, zodat u zich na een dag op de piste kunt ontspannen. Op de kaart ziet u welke skigebieden in de buurt van onze vakantiehuizen en appartementen liggen.