Met (privé)zwembad
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

De voordelen van een privé zwembad

NOVASOL is de grootste aanbieder van vakantiehuizen met een privé binnen- of buitenzwembad, een groot voordeel voor de hele familie. Met meer dan 5.000 vakantiehuizen met een privé zwembad in 29 Europese landen is NOVASOL op dit gebied de grootste aanbieder. Onze vakantiehuizen met een privé binnen- of buitenzwembad zijn gelegen in het binnenland of direct aan het strand. Ontspannen in een vakantiehuis met privé zwembad, dat is pas vakantie! De hele familie beleeft nog meer plezier met een zwembad in een vakantiehuis.

 

Geniet van de vrijheid en de vele voordelen van een vakantiehuis met een privé zwembad. U kunt op ieder moment van de dag zwemmen, bijvoorbeeld in de ochtend, voor het ontbijt of in de avond, net voor het slapen gaan. In tegenstelling tot een hotel hoeft u een privé zwembad niet te delen met andere aanwezige gasten. Op deze manier heeft u veel ruimte en kunt u gegarandeerd op een ligstoel ontspannen. Met een privé zwembad bij een vakantiehuis hoeft u nooit ver te lopen om verkoeling te vinden.Video: Vakantiehuis met (privé)zwembad


Bent u op zoek naar een comfortabel vakantiehuis met (privé)zwembad, maar weet u niet zo goed waar u naar toe wilt gaan? Wij hebben voor u de 3 populairste bestemmingen voor een heerlijk ontspannen vakantie met zwembad op een rijtje gezet:


vakantiehuis met (privé)zwembad in Kroatië

1. Met (privé)zwembad in Kroatië

In Kroatië hebben bijna alle vakantiehuizen in ons aanbod een privé zwembad of heeft u een gezamelijk zwembad ter beschikking. Ideaal, omdat in Kroatië de temperatuur hoog op kan lopen. En wat is er nu fijner dan in de hitte heerlijk te onspannen in het verkoelende water van het zwembad in Kroatië?


vakantiehuis met (privé)zwembad in Spanje

2. Met (privé)zwembad in Spanje

Een vakantie doorbrengen in Spanje is voor veel mensen een geliefde bestemming in het voorjaar en in de zomer. Temperaturen kunnen in Spanje oplopen tot een graad of 40, waardoor een privézwembad bij uw vakantiehuis in Spanje de uitkomst biedt voor verkoeling, vertier en plezier.


vakantiehuis met (privé)zwembad in Griekenland

3. Met (privé)zwembad in Griekenland

De vraag om een vakantiehuis te huren in Griekenland stijgt en dus zorgen wij ervoor dat wij in dit land meer en meer accommodaties kunnen bieden. Uiteraard mag een mooi privé zwembad bij het vakantiehuis in Griekenland niet ontbreken. Lekker met de voeten in het water, drankje erbij al kijkend naar de zonsondergang... heerlijk!


Vakantiehuizen met een privé zwembad zonder inkijk

Een selectie van de door ons aangeboden vakantiehuizen beschikt over een privé zwembad zonder inkijk, zodat uw privacy wordt gegarandeerd. In deze vakantiehuizen kunt u op ieder moment zwemmen, zonder dat dit voor anderen zichtbaar is. Het kan hier gaan om een privé buiten- of binnenzwembad.


Naar boven