Groepsaccommodaties in België
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 013 467 7730
» E-mail: novasol@novasol.nl
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Groepsaccommodaties in België

Zoek jij ook naar een manier om quality time door te brengen met vrienden, familie of collega’s? Je leert elkaar immers pas echt goed kennen tijdens een gezamenlijke vakantie of weekendje weg in België. De trend van tegenwoordig is dat steeds meer mensen zich terugtrekken om te genieten van waardevolle momenten met vrienden of familie. Weg van drukte en haast, maar gewoon simpelweg puur genieten. Samen koken, blijkletsen, koken of wandelen of fietsen in de omgeving. Even écht tijd voor elkaar vind je in onze groepshuizen in België!Groepsaccommodaties voor elk gezelschap

Wat we zien is dat de laatste jaren de vraag naar grote, goed uitgeruste vakantiehuizen in België flink is toegenomen. Niet alleen om vakantie te vieren met vrienden, collega’s of familie, maar ook voor gebruik als locatie voor allerlei soorten feestelijke gelegenheden.

 

Een lang weekendje weg in de Ardennen met meerdere generaties is al geruime tijd populair en steeds met families gaan samen op vakantie in België en verblijven daar in één groot vakantiehuis. Ook een meerdaagse heisessie met collega’s, een familiereünie of een feestelijke gebeurtenis wordt meer en meer gecombineerd met een andere omgeving, namelijk een verblijf in een privé groepsaccommodatie of op een vakantiepark. Tegenwoordig zijn de verblijven voorzien van alle gemakken en comfort en staan de accommodaties in België op alle gebieden volledig tot jouw beschikking.


Aanbod grote groepshuizen in België

NOVASOL biedt een groot aantal groepsaccommodaties in Vlaanderen en de Ardennen. Voor jouw wensen is er vast wel iets wat je aantrekt in het aanbod. Voor een vakantie met vrienden of familie, heeft NOVASOL een behoorlijk aanbod van groepsaccommodaties in de Ardennen. Een prachtige, groene omgeving om op allerlei manieren te genieten van elkaar, de natuur en de sfeer van de groep. NOVASOL biedt een uiteenlopend aanbod van vakantiehuizen in België, geschikt voor een verblijf met een grotere groep.

 

Er is een ruim aanbod van bijzondere vakantieverblijven, zoals villa’s, herenhuizen, boerderijen en kastelen in Europa, waaronder ook in België. Die bieden niet alleen plaats aan veel personen, maar maken het ook mogelijk te genieten van de bijzondere sfeer die de groepshuizen met zich meebrengen.


Faciliteiten groepsaccommodaties!

Om te voldoen aan de huidige behoeftes van onze gasten om de vakantie in België samen met familie en vrienden door te brengen, zijn in het aanbod groepsaccommodaties en groepshuizen opgenomen die in ieder geval zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

 • De huizen bieden plaats aan tenminste 14 personen
 • Er is beschikking over een gezamenlijke ruimte voor eten, drinken en relaxen
 • Indien meerdere huizen naast elkaar zijn gelegen, heb je de zekerheid dat er een grote zaal aanwezig is (in een huis, op een park of in het vakantiedorp)Bijzondere groepsaccommodaties voor speciale gelegenheden

Uit de huidige behoeftes van onze gasten is het idee geboren een speciaal product te ontwikkelen dat zorgt voor een verbinding tussen vakantie en evenement. NOVASOL biedt een ruime keuze aan vakantieverblijven, die bij uitstek geschikt zijn voor speciale gelegenheden.

 • Huwelijk

Een bruiloft is een onvergetelijke gebeurtenis , de mooiste dag van je leven, die gedeeld wordt met je dierbaren. Een geschikte locatie speelt daarbij een belangrijke rol. Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor jouw huwelijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 • Schoolreünie

In de groepshuizen krijgen je klasgenoten weer een nieuwe glans. In een ontspannen omgeving bijpraten over vroeger en lachen om anekdotes en verhalen uit de oude doos. De goede sfeer zorgt voor een onvergetelijk weerzien en zorgt ervoor dat je direct alweer uitkijkt naar een volgende reünie.

 • Verenigingsuitje

Wie een uitje organiseert voor een sportclub of vereniging, wil haar leden iets bijzonders aanbieden. Verschillende groepsaccommodaties in België bieden de juiste randvoorwaarden voor bijvoorbeeld het in het zonnetje zetten van een clublid, een prijsuitreikingen of het vieren van een jubileum.

 • Bedrijfsuitje

Wat hebben groepsaccommodaties met het succes van jouw bedrijfsuitje te maken? Simpelweg alles! Ze roepen enthousiasme en emotie op. In de groepshuizen dragen zakelijke evenementen zoals productpresentaties goed bij aan de klantenbinding of arbeidsmotivatie van jouw werknemers.


Voordelen van een groepshuis

Er is een aantal voordelen, dat we kunnen noemen als we praten over een verblijf in een groepsaccommodatie, waaronder:

 • Exclusiviteit; de groepsaccommodatie staat volledig tot uw beschikking.
 • Privé sfeer; een ongedwongen samenzijn is mogelijk, waar er naast de gezamelijke activiteiten in de daarvoor bestemde ruimtes altijd genoeg mogelijkheden zijn om jezelf terug te trekken wanneer je daar behoefte aan hebt.
 • Individualiteit; je regelt zelf het verblijf op maat, precies zoals je dat zelf wilt, mét of zonder programma.
 • Gemeenschappelijk; iedereen kan betrokken worden bij activiteiten en programma.
 • Combinaties; naast een feestelijke of zakelijke bijeenkomst kan de combinatie worden gemaakt met een paar dagen ontspanning of vakantie.


Wil je survivallen met vrienden in de Ardennen, samenkomen voor een wellnessweekend in een vakantiehuis met privé zwembad of verblijven in de buurt van één van de historische steden voor een culturele trip? Je vindt bij NOVASOL een ruim aanbod van groepsaccommodaties in België, dat aan jouw specifieke wensen tegemoetkomt.


Ben je geïnteresseerd in nog meer leuke tips?

Lees dan ook eens deze pagina over diverse vakantieparken in België of ontdek welke activiteiten in België je allemaal tijdens je vakantie kunt doen.