Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
44.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 013 467 7730
» E-mail: novasol@novasol.nl
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Alle vakantiehuizen in België

Bent u opzoek naar een leuk vakantiehuisje in België voor het hele gezin, de familie, vrienden of gewoon met zijn tweeën? En zoekt u een vakantiehuis, vakantiewoning, appartement of misschien een vakantievilla met zwembad?

Bekijk dan eens alle vakantiehuizen in België van NOVASOL Vakantiehuizen. Wij hebben een zeer breed assortiment waardoor u altijd wel een vakantiewoning in België vindt dat bij u past.

België is een land van contrasten. De reis die u in korte tijd maakt door authentieke plaatsen als Durbuy en Chaudfontaine in de Ardennen naar de noordelijker gelegen bruisende steden is verrassend veelzijdig en indrukwekkend. Niet alleen de hoofdstad Brussel, het bestuurlijk centrum van de Europese Unie, maar ook de steden Antwerpen, Gent en Hasselt staan bekend om de uitermate gezellige sfeer. België beschikt over een attractief kustgebied met lange zandstranden en levendige badplaatsen, zoals Oostende, De Haan en Blankenberge. De Maas, de Schelde en de Sambre zijn grote rivieren in België, die met elkaar zijn verbonden. Hier verplaatsen schepen zich tussen de grote havensteden Brussel, Antwerpen, Luik en Charleroi.

Zoek vakantiehuizen in België