Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
GĆ©Ć©n boekingskosten
Specialist sinds 1968
44.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ā» Telefoon: 013 467 7730
Ā» E-mail: novasol@novasol.nl
Ā» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantie in een vakantiehuis in Vlaanderen

Een veelzijdige regio waar u een grote keuze heeft in vakantiehuizen in Vlaanderen, aan de kust, dichtbij de stad of heerlijk rustig gelegen middenin de natuur.

Het gebied van Vlaanderen staat bekend om haar Bourgondische sfeer en bewogen geschiedenis. Het heeft een schitterend groene natuur van steeds weer idyllische landschappen, ongeƫvenaarde kunst en cultuur in charmante en bruisende steden, veilig verscholen pittoreske dorpjes en een divers netwerk van recreatiemogelijkheden. Geniet met een vakantiehuisje in Vlaanderen in Belgiƫ van het puur bourgondisch leventje.

Vlaanderen herbergt de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. De grote steden Antwerpen, Gent en Brugge bieden u een grote hoeveelheid indrukwekkende kathedralen, kerken en verschillende bijzondere culturele bezienswaardigheden. Een vakantie in een vakantieappartement in deze regio van Belgiƫ verblijft u graag in alle vrijheid die een vakantiehuis u biedt.

De Kust

De Vlaamse Kust is te vinden van Knokke tot De Panne. Geniet langs de kust van alle rust en van al het moois dat het gebied al grenzend aan de zee te bieden heeft. Laat u culinair verwennen aan de Vlaamse Kust in een van de vele hoogwaardige restaurants. Deze restaurants maken de gerechten zorgvuldig van dagverse ingrediƫnten en zijn te beproeven als kwalitatieve culinaire hoogstandjes. De kust biedt vele perfecte mogelijkheden voor het maken van bijvoorbeeld lange fiets- of wandeltochten. De fiets- en wandelroutes voeren u door verschillende schitterende natuurgebieden. Heeft u genoeg gewandeld? Dan brengt de kusttram u zorgeloos en snel naar de volgende plaats van bestemming. Kom tot rust in een vakantiehuis aan de Vlaamse kust in Belgiƫ.

De vlaamse kust bestaat uit ongeveer 13 kustplaatsen, als Oostende en Nieuwpoort. Voor de waterliefhebber zijn er legio mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Overal vindt u in de kustplaatsen gezellige havens, boulevards en zandstranden. In de zomer is Belgiƫ behoorlijk in trek en kan het behoorlijk druk en toeristisch zijn. Maar ook in het voorjaar of in het najaar is Vlaanderen zeker de moeite waard.

Juli en augustus zijn gemiddeld de warmste maanden, januari en februari de koudste maanden. Het gemiddelde jaarlijkse aantal uren zonneschijn bedraagt 1392. Voldoende uren om van een heerlijke vakantie te genieten in een vakantiehuis van NOVASOL aan de kust of in het binnenland.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Vlaanderen

Sport

Fietsen, wandelen, paardrijden, zeilen, surfen, (zee)vissen, mountainbiken en diverse watersporten.

Bezienswaardigheden

  • Het Sint-Pietersabdij op het Sint-Pietersplein in Gent
  • Nationaal Scheepvaartmuseum in Antwerpen
  • Fort Napoleon in Oostende; oud militair bouwwerk uit de tijd van Napoleon
  • Manneken Pis in Brussel; het symbool tegen de bezetters en alles wat fanatiek is
  • Atomium in Brussel; grootste monument in BelgiĆ« t.b.v. de Wereld tentoonstelling in 1958

Attractieparken

  • De Zoo in Antwerpen
  • Aquaqtopia in Antwerpen; u leert alles over het zoet- en zeewaterleven
  • Boudewijn Seapark in Brugge
  • Bobbejaanland in Kasterlee; pretpark voor gegarandeerd plezier voor de hele familie