vakantiehuizen in België
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 013 467 7730
» E-mail: novasol@novasol.nl
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantiehuis in Limburg | NOVASOL.nl

Bekijk alle vakantiehuizen in Limburg

Het Limburg van Nederland maar dan net iets anders, vindt u met een vakantiehuis in Limburg. Hier komen alle wegen samen en staat dit gebied bekend rijk te zijn aan lange fietsroute netwerken, prachtige wandelroutes, gastvrijheid en het eerste Nationale park van Vlaanderen: Nationaal Park Hoge Kempen.

 

In Limburg vindt u verschillende pittoreske en bourgondische plaatjes als; Tongeren, Sint-Truiden, Lommel en uiteraard Hasselt. Boek nu snel één van de NOVASOL vakantiehuizen in Belgisch Limburg en ontdek wat deze natuurrijke provincie u te bieden heeft.


vakantiehuis in Limburg

De stad Hasselt is eenvoudig bereikbaar wanneer u verblijft in een vakantiehuis in België. In deze hoofdstad kunt u heerlijk winkelen in het centrum om vervolgens een heerlijk afzakkertje te pakken. Geniet van het echte Belgische bier in een cafetje op de Grote markt, of thuis op het terras van uw vakantiehuis in België. Hasselt biedt ook vele uitgaansgelegenheden en wordt ookwel de “Hoofdstad van de Smaak” genoemd, vanwege de vele horecazaken.


Verblijft u met het hele gezin, de complete familie of een uitgegroeide vriendengroep in een groot vakantiehuis in Limburg, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zich gaat vervelen. In Limburg zijn er verschillende leuke activiteiten te doen voor jong en oud. Zo bevindt zich in Hasselt de indoor speeltuin van Plopsaland, of iets meer in het oosten; Bosrijk. Breng hier een bezoekje aan vanuit uw vakantiewoning in België en leer op een bijzondere en amusante wijze de leefstijl van het Belgisch Limburg van vroeger. Limburg staat voornamelijk bekend om haar steenkoolmijnen. Verschillende van deze mijnen zijn te bezoeken, zoals de C-Mine Expeditie in Genk of in het Mijnmuseum in Beringen. Er valt dus genoeg te ontdekken tijdens uw vakantie in een vakantiehuizen in Limburg.


vakantiehuis in Limburg

In de nabij omgeving van uw vakantiewoning in België vindt u altijd wel één van de natuurparken. Nationaal Park De Hoge Kempen in het oosten van België is er daar één van, en herbergt schitterende wandelroutes. Zelfs in België vindt u de Sahara. In het amusante plaatsje Lommel bestaat het natuurgebied vooral uit ruige natuur en zand. Hier is tevens een schitterend meer te vinden dat u eenvoudig kunt bezoeken met een vakantiehuis in België. De veelzijdigheid van België is grenzeloos. Waar we de Sahara nog in het noorden tegen komen, vinden we fruitboomgaarden in en eeuwenoude kastelen in het Zuiden, in de landstreek Haspengouw.

Voor een veelzijdige vakantie bent u met een vakantiehuis of vakantiewoning in België aan het juiste adres met NOVASOL Vakantiehuizen!

Zoek een vakantiehuis in Limburg, België