Vakantiehuizen in Henegouwen
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantiehuizen in Henegouwen

Henegouwen is een diverse regio met prachtige natuurgebied, Basse-Nimelette natuur, heuvelachtige gebieden, prachtige bossen. Boek uw vakantiehuis in de buurt van Mons, dat is de hoofdstad van Henegouwen. Maak een wandeling door het centrale plein met het prachtige stadhuis en het zal voelen alsof je door de tijd gereisd. Bezoek het Belfort en de Sint Waltrudekerk, een kerk waarvan de bouw werd nooit volledig voltooid. In de buurt van Mons kunt u het kasteel van Beloeil, een prachtig kunstwerk met een mooie tuin.


Activiteiten en bezienswaardigheden in Henegouwen

We raden ook een bezoek aan het gebied Enghien vanuit uw vakantiehuis. Hier kunt u door prachtige parken en tuinen te lopen. In geval van slecht weer, dan kunt u uw kinderen naar indoor speeltuin, Dinoland in het dorp Gozée. Als je wilt gaan voor een duik, kunt u een bezoek Le Point d'Eau in La Louvière. Deze grote overdekte zwembad biedt een golfslagbad, lazy river, glijbaan, whirlpool, sauna en nog veel meer. Veel plezier voor het hele gezin.

In Henegouwen je veel opwindende steden en dorpen te vinden. Vanuit uw vakantiehuis is het gemakkelijk om Carleroi, Bergen, La Louvière en Doornik te bezoeken. Deze laatste stad is de tweede oudste stad van België. Hier kunt u de historische kerken, de gezellige centrale plein en het prachtige stadhuis in het stadspark te ontdekken. Vanuit uw vakantiehuis kunt u een bezoek Thuin. In deze oude stad kunt u de opknoping tuinen. Andere leuke bestemmingen te bezoeken tijdens uw verblijf in een vakantiehuis zijn Ath, beroemd vanwege de toren van Burbant en Chimay, beroemd vanwege de heerlijke trappistenbier. De Henegouwen regio grenst aan Frankrijk, zodat u kunt zelfs een bezoek Frankrijk op een dagje uit. Ga naar de charmante stad, Lille en voorraad op Franse delicatessen of mode, of een bezoek brengen grote natuurpark Scarpe-Escaut voor een outdoor ervaring in een prachtige omgeving.