Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantiehuis in Namen

Toon zoekresultaat: vakantiehuizen in Belgium


De provincie Namen is in het zuiden van BelgiĆ« gelegen en grenst aan Frankrijk. Namen wordt ook wel ā€œLe Pays des VallĆ©esā€ genoemd, vanwege het grote aantal prachtige valleien. De provincie staat bekend om de prachtige kasteeltuinen, citadellen, grotten en abdijen. Tevens zijn in deze provincie enkele brouwerijen te bezoeken; iets wat niet mag ontbreken tijdens uw vakantie in BelgiĆ«!

De hoofdstad

De hoofdstad van Namen bezit dezelfde naam als de provincie zelf. In de oude stad aan de Samber heerst een bijzondere sfeer. Hier kunt u vele monumenten bezoeken. De bekendste monumenten zijn het Waals Parlement en de citadel, gelegen op een heuvel. De citadel is Ć©Ć©n van de grootste burchten van Europa. In het centrum staat de grote Sint-Aubankathedraal. Bezichtig ook de Bourse de Commerce op de Place d'Armes.

Attractiepark

De provincie Namen bezit bezit enkele topattracties, die vanuit uw vakantiehuis gemakkelijk bereikbaar zijn. In de plaats Orchimont, in het dal van de Semois, is een heuse bizonranch gelegen. De ranch beschikt over een indianendorp en een saloon, waar u bizonvlees kunt proeven. Bij de citadel van Namen is attractiepark Reine Fabiola gelegen. Hier vindt u een grote speeltuin, een klimcircuit en een minigolfbaan.

Regio

Namen is een perfecte bestemming als het gaat om vakanties in de natuur. Breng een bezoek aan de beroemde grotten van Han. Minder bekend maar zeker een bezoek waard zijn de grotten van Neptunus in Couvin. Hier kunt u een boottocht maken op de ondergrondse rivier en wordt u verrast met een fenomenaal klank- en lichtspel. Breng ook een bezoek aan het kasteel van FreĆær en maak een wandeling door de kasteeltuin.