©The LEGO Group 2012
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 013 467 7730
» E-mail: novasol@novasol.nl
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Met de hele familie naar Legoland®

1 + 1 kinderkaartje gratis!

Wanneer u een vakantiehuis, vakantiewoning of appartement in de buurt van Billund, Denemarken boekt, kunt u gerbuik maken van onze speciale LEGOLAND aanbieding. Bij NOVASOL krijgt u namelijk een gratis kinderkaartje bij de aanschaf van een volwassen entreekaartje!

Wanneer u een mooi vakantiehuis in Denemarken heeft gevonden krijgt u tijdens het bestelproces de mogelijkheid om alvast entreekaartjes voor LEGOLAND® bij te bestellen. Heeft u al een vakantiehuis in Denemarken geboekt en bent u ze vergeten te bestellen? Geen probleem! Neem even contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u alsnog van deze mooie LEGOLAND® actie gebruik kunt maken.


Video: Pretpark LEGOLAND® - Billund, Denemarken


LEGOLAND® , in Billund, is niet alleen erg leuk voor kinderen, maar ook het volwassen kinderhart gaat er sneller van kloppen. Ervaar de spanning en laat uw fantasie prikkelen door de activiteiten die u te wachten staan. Ridders, Cowboys en wilde Indianen staan op u te wachten in het land van de beroemde gekleurde bouwsteentjes. Dit alles maakt LEGOLAND® tot een speeltuin voor groot en klein!


Maak een wilde ontdekkingstocht in het nieuwe Polar Land ! Spring met het hele gezin op een sneeuwscooter en maak een razende tocht door het enorme, nieuwe Polar Land waar wilde LEGO® dieren en echte pinguïns u opwachten. Houd u goed vast terwijl u suist over ijsbergen. En pas op: ineens zakt u door het ijs, valt u maar liefst vijf meter omlaag en belandt u in het hol van de ijsbeer. De Polar X-plorer achtbaan is de grootste attractie die ooit is gebouwd in LEGOLAND®. Stap aan boord, als u durft… hij is supercool! Na de rit kun u zich opwarmen in het nieuwe Polar Pizza & Pasta restaurant, met uitzicht op levende pinguïns. U kunt er zoveel eten als u wilt. Bezoek ook de Polar pilotenschool waar u voor testpiloot kunt trainen.


U kunt zich tijdens uw verblijf in een vakantiewoning in Denemarken ook verheugen op het weerzien met alle bekende en geliefde LEGOLAND® attracties. Ga op verkenning in het fascinerende Miniland en beleef een geweldige wereld waar alles van LEGO® stenen is gemaakt. Van de levensechte kastelen tot coole ruimteschepen uit de Star Wars™ films. Rooster een door u zelf gemaakt broodje met het indianenopperhoofd. Houd het hoofd koel en uw wapen warm, en baant u zich een weg door de angstaanjagende, spannende tempe, op jacht naar verborgen schatten. Reis per onderzeeër naar een wereld van haaien en reuzenkrabben in de Atlantis by SEA LIFE™ attractie. Neem zwemspullen en een ooglap mee, en stort in de (zee)slag in de Pirate Lagoon. LEGOLAND® biedt vaart, actie en spanning voor de gehele familie. Er liggen meer dan 55 spannende attracties en een heleboel geweldige ervaringen op u te wachten.


LEGOLAND®

Het ultieme genot voor het hele gezin vanuit uw vakantiehuis in Denemarken.

 

Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website van LEGOLAND.


Bekijk het uitgebreide aanbod van onze vakantiehuizen en appartementen in de buurt van dit bijzondere pretpark en maak gebruik van onze speciale aanbieding. Deze actie is ideaal wanneer u met het hele gezin of familie op vakantie in Denemarken gaat. U bent immers veel voordeliger uit dan normaal. Voor 2 volvassenen en 2 kinderen hoeft u wanneer u gebruik maakt van de NOVASOL LEGOLAND® Actie alleen het entreebewijs voor de volvassenen te betalen. Profiteer dus mee en laat deze aanbieding niet liggen wanneer u van plan bent een bezoek aan dit pretpark te brengen.

Vakantiehuis nabij Legoland, Denemarken huren

©The LEGO Group 2012