Vakantiehuis huren in Duitsland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 013 467 7730
» E-mail: novasol@novasol.nl
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Activiteiten & bezienswaardigheden in Duitsland

Tijdens een familievakantie wil iedereen het graag naar zijn zin hebben en iets ondernemen. In de gebieden waar NOVASOL vakantiehuizen in Duitsland te huur heeft vindt u vele attracties en festiviteiten. De belangrijkste hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet, zodat u uw vakantie in een vakantiehuis of vakantiewoning in Duitsland goed voorbereid kunt beginnen.

Beieren (Bayern)

Hoofdstad van Beieren is München. In deze grote stad valt al genoeg te beleven zoals het grootste volksfeest ter wereld op de Theresiaweide, het Oktoberfeest daarnaast kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Kasteel Neuschwanstein, het wereldberoemde kasteel van Ludwig II. In het Nationale park ´Bayrischer Wald`kunt u genieten van de natuur. Dit is het nationale park van Duitsland.

Berlin-Brandenburg

Berlijn is de historische hoofdstad van Duitsland. Neem een kijkje in het bekendste kasteel van Potsdam, kasteel Sanssouci of geniet van de natuur in het natuurreservaat ´Spreewald`. Een dagje Berlijn vanuit uw vakantiehuis bij Tropical Islands is erg aan te raden.

Eifel

Aken, de stad van karel de Grote ligt nabij de Eifel. Een treintocht door het district Vulkaneifel is een hele belevenis. In Nurburg vindt u niet alleen de Formule 1, maar ook de ´Rock am Ring´ en nog veel meer.

Harz

De stad Goslar staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. De smalspoorbaan in Harz, Harzer-Schmalspurbahn is een belevenis voor jong en oud. Braunlage staat bekend als kuur- en wintersportoord.

Lüneburger Heide

Lüneburg is een 1000 jaar oude stad met een historisch stadscentrum. Het Openluchtmuseum op de Kiekeberg is een museum voor de hele familie. In Soltau vindt u het pretpark, Heidepark, wat leuk is om vanuit uw vakantiehuis in Lüneburg met het hele gezin te bezoeken.

Mecklenburg-Vorpommern

De oude Hanzesteden Schwerin, Wismar, Rostock, Greifswald en Stralsund doen oude tijden herleven. De fascinerende krijtrotsen op het eiland Rügen zorgden ervoor dat de schilder Casper David Friedrich hier schilderijen van ging maken. In augustus kunt u het maritieme volksfeest, Hanse Sail mee beleven.

Sachsen

Vanuit uw appartement of vakantiehuis kunt u een bezoek brengen aan het Florence van het noorden, Dresden. U vindt hier de schitterende Frauenkirche, de Semper staatsopera en nog veel meer. Of breng een bezoek aan het Elbsandsteingebergte in het nationale park Sächsischen Schweiz of vesting Köningstein, één van de grootste vestingswerken van Duitsland.

Sauerland

De mooiste stalagmieten en stalactieten vindt u in de mooiste vormen in de Attagrotten in Attendorn. Verder bevindt zich de bijna 900 jaar oude burcht aan de Lenne, burcht Altena in Sauerland. Voor actie kunt u terecht in Fort Fun Abenteuerland waar meer dan 40 spectaculaire attracties en shows voor spektakel zorgen.