Vakantiehuis huren in Duitsland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
[

You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

Get the latest flashplayer here.

Vakantie in een vakantiehuis of appartement in Berlijn

Ontdek Berlijn en omgeving vanuit uw vakantiehuis of appartement.

Berlijn, de meest populaire stad van Duitsland met de Wereldtuinen in het recreatiepark Marzahn. Deze groene oase bestaat voor een groot deel uit Aziatische tuinen. Het gebied Treptow-Kƶpenick bestaat voor een groot gedeelte uit bos en water. Het is hier zeer aantrekkelijk voor toeristen door de vele kanalen, eilanden, parken, lanen, weideheuvels en natuurbeschermde gebieden. Het GrĆ¼newald beschikt over vele meren en het loopt tot aan de rand van de stad. Tegen de stad aan ligt een bosrijk gebied. Hier kunt u prima ontspannen en recreĆ«ren.

Steden die een bezoekje waard zijn

  • Berlijn is een zeer populaire bestemming in Duitsland. Zo kunt u hier een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld, ā€œDe Brandenburgertorā€ met de Qquadriga, de Triomfzuil of het Paleis Charlottenburg. Berlijn bestaat uit veel verschillende stadswijken, gebieden en centra. Deze oppervlakte is enorm en hieruit blijkt direct dat het een wereldstad betreft. Het is een stad met een roerige geschiedenis, maar de toekomst is zeer interessant.
  • Potsdam: Deze stad is altijd van militair belang geweest (garnizoenstad) en ligt aan de Havl. Op dit moment is het Ć©Ć©n van de mooiste residentiesteden binnen Europa. Sanssouci (UNESCO werelderfgoed) bestaat uit een paleis en verscheidene parken. Het is het meest omvangrijke werelderfgoed van Duitsland.

Bezoek deze steden vanuit uw appartement of vakantiehuis in Berlijn of omgeving.

Berlijn biedt voor ieder wat wils, ook als het om eten en drinken gaat. In Berlijn kunt u terecht voor een curryworst. Dit is een lokale delicatesse. De geur alleen al is aanlokkelijk. De meeste restaurants, bars en clubs zijn te vinden in Mitte, Prenzlauer Berg, Kreuzberg, Schƶneberg, en Charlotteburg. Deze wereldstad bruist 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Een vakantiewoning in het Tropical Islands vakantiepark.

In dit park kunt u genieten van het park en uw huisje en daarnaast van ontspannende activiteiten. Een paar stappen verwijderd van uw vakantiehuis in Berlijn kunt u genieten van EuropaĀ“s grootste tropische vakantieparadijs.

Bij het boeken van een vakantiewoning in Berlijn heeft u niet alleen een mooie vakantie, maar ook gratis toegang tot Tropical Islands. Wie hier strandt mag een bezoekje aan Brandenburg niet overslaan. Of het nu om de vrijheid, natuur of cultuur gaat, het ene hoogtepunt na het andere komt u tegemoet. Dompel u zelf onder in de grootste tropische vakantiebestemming van Europa, net buiten Berlijn. Er is niets bonters en exotischer.