vakantiehuis in Hessen, Duitsland huren
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 013 467 7730
» E-mail: novasol@novasol.nl
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Een vakantiehuis in Hessen huren

Bekijk alle vakantiehuizen in Hessen.

Ontdek deze regio vol diversiteit vanuit uw vakantiehuis in Hessen. De geschiedenis van Hessen gaat heel ver terug en dat is bij Fitzlar terug te zien aan de archeologische vondsten. Vele oude dorpjes en kastelen laten zien dat het een heel belangrijk gebied is geweest.

De grootste stad van Hessen is Frankfurt am Main, ook wel afgekort naar Frankfurt. Het is het financiële centrum van Duitsland, maar het is ook zeker een bezoek waar vanwege de Dom, de oude vakwerkhuisjes, de Sint Paulskerk en het winkelgebied.


vakantiehuis in Hessen huren

Hessen, centraal in Duitsland gelegen, heeft een fascinerende natuur en vele bezienswaardigheden. Boek vakantiehuizen in Hessen via NOVASOL, een vakantiebestemming voor het hele gezin. Hessen wordt omgeven door een aantal andere Duitse deelstaten en staat voornamelijk bekend om de prachtige natuur en de mooie gebouwen, zoals het slot Biebrich, de domkerk Limburger en de vele ruïnes uit het Romeinse Rijk.

 

Hessen beschikt over veel natuur. Het gebied is daarom uitermate geschikt voor lange wandelingen. In het noorden ligt bijvoorbeeld het Nationaal Park Kellerwald-Edersee. Dit park staat gedeeltelijk op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier kunt u kiezen uit 150 km aan wandelroutes. Andere populaire wandelgebieden in Hessen zijn de Uplandsteig, de Lahntal.

 

Met de bergtoppen van Rhön, Taunus en Upland kan Hessen een regio met een mooi berglandschap genoemd worden. In de zomer kunt u hier trektochten maken en in de winter skiën. Aangezien dit gebied zeer populair is bij zowel Duitse als buitenlandse toeristen staan er vele vakantiehuizen.


Frankfurt am Main, Weisbaden en Kassel zijn de belangrijkste steden in Hessen en in alle drie de steden kunt u uitstekend winkelen en eten in een van de vele cafés en restaurants. Bezoek ook de musea. Bent u een sportliefhebber? In deze deelstaat wordt gehandbald en gevoetbald op hoog niveau. Het is zeker de moeite waard om een wedstrijd bij te wonen tijdens uw vakantie in Duitsland.

 

U vindt bovendien mooie parken en kastelen in de nabije omgeving, waaronder Bad Homburger. Kom zelf naar deze mooie omgeving, u zult er geen spijt van krijgen.

Na een dag intensief wandelen is het heerlijk thuiskomen in uw NOVASOL vakantiehuis of appartement in Hessen. Geniet van de rust en de privé sfeer. Plof neer op uw eigen terras en beslis of u het diner zelf bereidt in de goed uitgeruste keuken of dat u een hapje gaat eten in de omgeving.

Zoek een vakantiehuis in Hessen, Duitsland