Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
GĆ©Ć©n boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ā» Telefoon: 013 467 7730
Ā» E-mail: novasol@novasol.nl
Ā» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Vakantie vieren in een vakantiehuis in Niedersachsen

Uw vakantiehuis huren in de deelstaat Niedersachsen met als hoofdstad Hannover. Tussen de Ems en de Elbe en tussen de Noordzee en de bergtoppen van de Harz is deze mooie omgeving gesitueerd. De zeven Oost-Friese eilanden bevinden zich in het zuidelijke deel van de Noordzee. De eilanden zijn prima vakantiebestemmingen en daarnaast zijn het ook kuureilanden. De omgeving bij uw vakantiewoning in Niedersachsen biedt een grote variatie aan landschappen en leefruimte. Deze noordwestelijke bondstaat heeft vele gezichten door zijn vele eilanden. Vakantievertier ten top wordt er geboden door de Noordzee. Van Borkum tot Wangerooge en aan de kust van Cuxhaven heeft u de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke vakantie. Dit prachtige landschap is bijna helemaal beschermd gebied.

De LĆ¼nenburger heide biedt vertier voor jong en oud. Het heeft een oppervlakte van 230 kmĀ² en hiermee is dit het grootste aaneengesloten heideveld van West-Europa. Ook dit gebied is beschermd. Doordat er veel afwisseling zit in het landschap en in de vegetatievormen is dit een erg aantrekkelijk natuurgebied. Emsland is een prachtig vakantiegebied. Het wordt gekenmerkt door uitgestrekte natuur, idyllische dorpjes en indrukwekkende overblijfselen van de eeuwenoude cultuurgeschiedenis. Dit gebied is prima op de fiets te ontdekken. Voor natuur- en vogelliefhebbers heeft het Emsland veel te bieden. Vanuit uw appartement of vakantiehuis in Niedersachsen genieten van deze prachtige omgeving.

Het romantische middelgebergtelandschap Weserbergland met haar zacht glooiende heuvels en de rivier die haar de naam geeft, biedt veel afwisseling en spanning. Langs de Weser van Hann.MĆ¼nden tot Hameln rijgen zich prachtige historische vakwerksteden zich als een parelketting aaneen. De paden langs de Weser geven goede gelegenheid om te voet of per fiets het berg- en heuvelland te verkennen. Een uitstapje naar Hameln is een hoogtepunt van deze streek. Deze stad is natuurlijk bekend van het sprookje ā€œde rattenvanger van Hamelenā€, Dit sprookje vertelt het verhaal van de mand die in 1284 130 kinderen uit de stad ontvoerde.

De veelzijdig landschappen worden afgewisseld door de steden die zeer verschillend zijn. Romantische havensteden zoals Greetsiel, traditionele universiteitssteden zoals Gƶttingen, Hannover als internationale beursstad en de futuristische autostad Wolfsburg laten deze verschillen duidelijk zien. Een vakantiehuis in Niedersachsen huren is nooit saai. Kies voor ontspanning in de natuur of plezier aan zee of in de stad, op Emsland of in Ost-Friesland. Uw vakantie geheel naar eigen wens invullen kan bij NOVASOL. Van luxe vakantiehuizen om uzelf te verwennen tot woonboten. Kies de woning die bij u past en beleef de vakantie om nooit te vergeten.

Bron: Deutsche Zentrale fĆ¼r Tourismus e.V. (Duitse VVV)