voordeel met een vakantiehuis in Duitsland
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Gasten van NOVASOL profiteren van vele kortingen en voordelen in Duitsland

Tips voor uitstapjes, bezienswaardigheden en attracties in Duitsland

Wanneer u op vakantie gaat naar Duitsland staat het plezier en het welzijn van de kinderen voorop. Daarom biedt Duitsland een groot aanbod van verschillende leuke uitstapjes voor alles kinderen, jong en oud. We maken er geen geheim van het feit dat er in Duitsland verschillende voordelen voor NOVASOL gasten zijn die in een vakantiehuis in Duitsland verblijven.

 

Verken Duitsland! Ga met uw kinderen een dag naar een dierentuin of pretpark of ander speelparadijs tijdens uw vakantie in Duitsland. Hier vindt u een overzicht van alle Partner Aanbiedingen incl. geografische locatie in Duitsland: Flyer kostenlos herunterladen (Duits)

 

Voor NOVASOL gasten zijn er kortingen op diverse attracties, parken en bezienswaardigheden in Duitsland.

 

Vergeet niet om altijd uw NOVASOL huurcontract mee te nemen wanneer u een attractie bezoekt! Deze aanbiedingen zijn namelijkalleen geldig in combinatie met het huurcontract van NOVASOL en kunnen niet worden ingewisseld voor geld.


voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Met een razend tempo in DARWINEUM!

In DARWINEUM, bij de dierentuin van Rostock, ervaart u de evolutie van het leven als een spannend avontuur en krijgt u een fascinerend inzicht in de wereld van de gorilla's, orang-oetans, en meer dan 40 spectaculaire diersoorten. DARWINEUM biedt avontuur, milieueducatie, hands-on wetenschap, participatie en een kritische houding. Profiteer Voordeel Coupon als u een vakantiehuis in het oosten van Mecklenburg-Vorpommern of vakantiehuis in het zuiden van Schleswig-Holstein aan de Baltische Zee hebt geboekt.


Voordeel coupon voor €2 p.p.


U ontvangt de volgende kortingen:

  • Volwassenen: €14,00 (ipv € 16,00)
  • Kind: €6,00 (in plaats van 8,00 €)
  • Gezinskaart: € 43,00 (ipv € 45,00) (2 volwassenen en 2 kinderen of meer)


Vergeet niet uw NOVASOL huurcontract mee te nemen naar het DARWINEUM om de korting te ontvangen!


OZEANEUM Stralsund

Op vertoning van het NOVASOL huurcontract krijgen onze gasten een kaartje voor het OZEANEUM Stralsund tegen een partnerprijs van: €12,00 per volwassene en € 6,00 per kind. Inwisselbaar direct in OZEANEUM Stralsund, aanbod geldig voor het seizoen 2012/13.

Wij raden een vakantiehuis aan de Mecklenburg-Vorpommern kust


voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

De phanTECHNIKUM - Het nieuwe event center in Wismar!

Kijken, experimenteren, uitvinden en ontdekken! In het phanTECHNIKUM in Wismar is het allemaal mogelijk. Bezoek het Lübsche kasteel in de Hanzestad voor een ontzettend leuk avontuur. Liefhebbers van technologie, experimenteren en uitvinden kunnen hier hun geluk niet op. Op vertoon van het NOVASOL- huurconract krijgen gasten een ticket voor het phanTECHNIKUM voor een partnerprijs van*: €5.00 per volwassene en € 3,00 per kind.

voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

De tentoonstelling wordt gehouden op een voormalig militair terrein en doet een beroep op emotie, intellect, verbeelding en brengt onderwijs, technologie en ervaring van de wereld samen in één huis. Een interactieve tentoonstelling vol experimenten, modellen en een hands-on laboratorium maakt van het museum een levendige ervaring voor jong en oud.

 

Wat zijn de uitvindingen van het verleden? Welke ontwikkelingen zijn er vandaag de dag? Een blik terug in de tijd en naar de toekomst toont de vier elementen vuur, water, lucht en aarde. Zij verdelen de thema's van de tentoonstelling en de bezoeker wordt de ontdekkingsreiziger.

 

Wij raden een vakantiehuis aan de Mecklenburg-Vorpommern kust aan.

 

*Inwisselbaar direct in phanTECHNIKUM, deze aanbieding is geldig voor het seizoen 2013.


voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Black Mountains Wildlife Park - Een dierenparadijs in het zuiden van Hamburg

Het Black Mountains Wildlife Park biedt een avontuur voor het hele gezin:

voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Met ongeveer 1000 dieren in het park, een kinderboerderij, een grote speeltuin, een 31m hoog Elbblickturm, een dagelijkse vliegshow en twee barbecue area's waar u heerlijk kunt dineren. Black Mountains Wildlife Park is het perfecte uitstapje voor gasten in een vakantiehuis in zuidelijk deel van Schleswig-Holstein, noordelijke Niedersachsen of oostelijke Mecklenburg-Vorpommern.


Beleef de wereld van vliegende juweeltjes in het tropische paradijs aan de Baltische Zee. De vlundertuin in Klutz is een tropische oase dicht in de buurt van Boltenhagen. Tussen 1 april en 31 oktober vliegen in het 700 vierkante meter tropische aangelegde stationshal ongeveer 400 kleurrijke bosvlinders uit Azië en Zuid-Amerika rond, waaronder de grootste vlinder in de wereld, de atlas zijdemot (spanwijdte tot 32 inch). In het Palm cafe met een zonneterras kunt u heerlijke drankjes, gebak en warme maaltijden verkrijgen. In de cadeauwinkel kunt u allerlei leuke spulletjes kopen als bijvoorbeeld zaadjes voor uw eigen vlindertuin.

Op vertoon van het NOVASOL huurcontract krijgen gasten een ticket voor de vlinderpark Klutz voor partnerprijs van € 5,00 per volwassene..


voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Bekijk de fascinerende wassebeelden van wereldsterren in een interactieve tentoonstelling en aanschouw uw favoriete beroemdheden van dichtbij!

Van Hollywood sterren als Angelina Jolie en Justin Timberlake, sporthelden en de beroemdheden van toen, in het Madame Tussauds museum valt vanalles te beleven.

voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Coupon: 2x 5 € korting!*

*Per voucher ontvangen max. 2 personen € 5 korting op de normale ticketprijs. Geldig in Madame Tussauds, Berlijn. Houd er rekening mee dat kinderen onder de 15 jaar vergezeld moeten worden door een volwassene. Deze korting kan niet worden gecombineerd met andere acties, abonnementen, eerder bestelde tickets, of online tickets. Geen terugbetalingen of contant; doorverkoop verboden. Inwisselbaar tot 31/12/13. PLU 1285

Wij adviseren:vakantiewoning- of appartement in Berlijn of Brandenburg


voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Bereid je voor op de nieuwe, spannende ervaring in Berlijn - De Berlijnse Dungeon! Deze attractie is geopend in het voorjaar van 2013. Professionele acteurs nemen u mee op een reis door de geschiedenis van het oude Berlijn met verbluffende speciale effecten van historische taferelen. Beleef meer dan 700 jaar duistere geschiedenis van Berlijn, van de middeleeuwen tot aan de 19e Eeuw.

voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Coupon: 2x €5,- korting!*

*Per voucher ontvangen max. 2 personen € 5,- korting op de normale ticketprijs. Alleen geldig te besteden in de Berlin Dungeon. Kinderen onder de 15 jaar moeten wprden vergezeld door volwassene. Deze coupon kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, abonnementen, vooraf bestelde tickets, of online tickets. Geen terugbetalingen of contant; doorverkoop verboden. Inwisselbaar tot 31/12/13.

Wij adviseren:vakantiewoning- of appartement in Berlijn of Brandenburg


voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Ervaar - Ontdek - Verken! Meer dan 4 miljoen legosteentjes en 15 attracties staan voor u klaar onder één dak Ervaar een wereld met spannende verrassingen en boeiende special effects. De interactie in Legoland biedt veel plezier en entertainment voor jong en oud.

voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Voucher: 1 kind gratis!*

*Per volwassene ontvangt u een gratis entreeticket voor een kind van 3-11 jaar. Enkel geldig bij LEGOLAND ® Discovery Centre. Houd er rekening mee dat kinderen onder de 16 jaar vergezeld moeten worden door een volwassene. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, abonnementen, vooraf bestelde tickets, of online tickets. Geen terugbetalingen of contant; doorverkoop verboden. Inwisselbaar tot 31/12/13.

Wij adviseren: vakantiewoning- of appartement in Berlijn of Brandenburg


voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Neem een duik in de fascinerende onderwaterwereld! AquaDom & SEA LIFE center biedt u een uniek en fascinerend kijkje in de wondere onderwaterwereld. Van een reuze aquarium met verschillende tropische vissen tot spectaculaire voedershows en ander entertainment. Hier vindt u plezier voor het hele gezin.

voordeel met een vakantiehuis in Duitsland

Coupon: 2x €5 korting!*

*Per voucher ontvangen max. 2 personen € 5 korting op de normale ticketprijs. Geldig in AquaDom & SEA LIFE Berlin. Kinderen onder de 15 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene. Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, abonnementen, vooraf bestelde tickets, of online tickets. Geen terugbetalingen of contant; doorverkoop verboden. Inwisselbaar tot 31/12/13.

Wij adviseren: vakantiewoning- of appartement in Berlijn of Brandenburg


Recreatie „Wonnemar“ in Wismar

NOVASOL gasten krijgen 15% korting op de toegang tot het waterpark "Wonnemar" in Wismar.


Indoor speelhal "Mumpitz" in Wismar

20% korting op de toegang tot de indoor speeltuin "Mumpitz" in Wismar.


Surfschool Knopf in Wohlenberg

10% korting op de basiscursussen in de surfschool Knopf in Wohlberg.


McArthurGlen Designer Outlet in Berlijn en Neumünster

10% korting voor de McArthurGlen Designer Outlets in Berlijn en Neumünster.


Visserswerf Kameroen - Schip Ahoy!

  • 10% korting op een visserstocht met het vissersvaartuig "Uschi"
  • 10% korting op het reizen met de zonneboot "Suncat".