Een vakantiehuis in Picardie huren
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Een vakantiehuis in Picardie huren

Toon zoekresultaat: Vakantiehuizen in Frankrijk

De regio Picardie in het noorden van Frankrijk is een waar vakantieparadijs. Bij NOVASOL kunt u vakantiehuizen in Picardie huren, die u de perfecte basis voor uw vakantie geven. Picardie heeft alles: een fantastische kust aan de Atlantische Oceaan met heerlijke zandstranden, een grote keuze aan bezienswaardigheden, zoals imposante Gotische kathedralen, middeleeuwse stadjes en een prachtige natuur.

 

Uw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL Vakantiehuizen. Huur een van onze mooie vakantiehuizen in Picardie en schep daarmee een ideale basis voor een geslaagde vakantie. Ons aanbod aan vakantiewoningen en appartementen in Frankrijk is groot, dus het zal niet moeilijk zijn een huis te vinden dat aan uw wensen voldoet.

Picardie heeft voor ieder wat wils, voor groot en klein. Bezoek bijvoorbeeld het Parc Astérix in het zuiden van deze regio - een gegarandeerd succes bij uw kinderen. In Somme kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Hier vindt u een schitterend natuurreservaat waar vele bijzondere vogels neerstrijken. Ook kunt u hier het geluk hebben om zeehonden te zien.


Vakantie in Picardie

Een vakantiehuis in Picardie is de ideale uitvalsbasis voor een dag cultuur opsnuiven of actief zijn. Breng eens een bezoekje aan het Musée de la Somme. Dit is een voormalige schuilkelder onder de Basiliek van Albert. Bekijk hoe het leven in de loopgraven was in de Eerste Wereldoorlog. De kathedraal van Amiens is ook de moeite waard. Deze gotische kathedraal is beschilderd. Aan de Quai Bélu, een zijarm van de Somme, vormen de kleurrijke huizen een mooi straatbeeld.

 

Na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen in uw vakantiehuis bij Picardie. Kies voor een vakantiehuis of appartement met privé of gedeeld zwembad. Plof neer op uw eigen terras en breng de dag door bij het zwembad. Uw kinderen kunnen zich hier heel de dag vermaken terwijl u dat spannende boek uit leest.

 

De vakantiehuizen in Picardie liggen op een niet al te grote afstand van Nederland. Het is dus ook goed mogelijk om een weekendje Frankrijk door te brengen in een vakantiehuis van NOVASOL Vakantiehuizen. Let op het logo ‘Minivakantie’. Boekt u 28 dagen voor vertrek, dan profiteert u van een leuke korting. Wacht dus niet langer en boek nu het perfecte vakantiehuis of appartement in Picardie.

U kunt snel en gemakkelijk een zomerhuis in Europa vinden bij NOVASOL Vakantiehuizen. U kunt 24 uur per dag online in ons aanbod zoeken of contact opnemen met een van onze vakbekwame reisconsulenten, die u graag zal adviseren met tips en goede raad voor uw vakantie.

Zoek vakantiehuizen in Picardie