Vakantiehuizen Dordogne
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantiehuizen in Dordogne

vakantiehuis in Aquitaine

De Dordogne kent prachtige gebouwen, mooie steden en een schilderachtige natuur. Huur Ć©Ć©n van de NOVASOL vakantiehuizen in Frankrijk en zet koers naar de Dordogne. Laat u betoveren door de natuur van de Dordogne - bezoek bijvoorbeeld het VĆ©zĆØre-dal, waar u de beroemde grot Lascaux kunt bezichtigen. In het noordelijke deel van de regio ligt de stad Nantron, bekend vanwege de keukenmessen die hier al sinds de 16e eeuw worden gemaakt. Verder naar het zuiden ligt BrantĆ“ne, waar het mooie Benedictine klooster een bezoek waard is. Boek vandaag nog een prachtig vakantiehuis in de Dordogne voor een betoverende vakantie in Frankrijk met het hele gezin!

 

Uw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL Vakantiehuizen, waar u vakantiehuizen in de Dordogne kunt huren en waar u een groot aanbod treft aan vakantiewoningen in de hele regio. Of u nu een driesterren- of vijfsterrenhuisje zoekt, wij hebben voor ieder wat wils.

In de Dordogne liggen diverse interessante steden. Bezoek bijvoorbeeld de middeleeuwse stad Bergerac, bekend vanwege zijn wijngaarden. Iets naar het oosten vindt u het landgoed Eyrignac. Het prachtige huis is omringd door fabelachtig mooie tuinen - waaronder een unieke rozentuin.

 

Bij Novasol heeft u snel en gemakkelijk een lekker zomerhuis in Europa gevonden. U voert uw zoekcriteria in en u krijgt direct een overzicht van beschikbare woningen in het gebied van uw keuze. Zoeken en reserveren doet u online - dat kan 24 uur per dag en op elke dag van het jaar.

Zoek vakantiehuizen in Dordogne