Een vakantiehuis in de Auvergne huren
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Een vakantiehuis in de Auvergne huren

Toon zoekresultaat: Vakantiehuizen in Frankrijk

Houdt u vakantie in Frankrijk, boek dan een van de vakantiehuizen in de Auvergne via NOVASOL . De regio Auvergne met zijn adembenemend mooie natuur heeft u heel wat te bieden. De Auvergne is de perfecte reisbestemming voor wie van een interessante natuur houdt. U vindt hier namelijk onder meer vulkanen, bergen, kratermeren, watervallen en bossen, waar u op ontdekkingstocht kunt gaan. De regio kent bovendien vele kuuroorden.

 

Laat uw vakantie in Frankrijk beginnen bij NOVASOL Vakantiehuizen. Ons ruime aanbod aan vakantiehuizen omvat onder andere lekkere vakantiewoningen in de mooie Auvergne. Of u nu met zijn tweeën bent, alleen of met een groot gezin, u kunt bij ons altijd een huis vinden dat past bij wat u zoekt.

De Auvergne geeft volop aanleidingen om eropuit te trekken. In deze regio vindt u onder meer Europa's grootste vulkaan Puy Mary, vele kleine charmante dorpjes die uitnodigen tot romantiek en middeleeuwse steden als Murat en Salers, waar mooie oude huizen nog bewaard zijn gebleven en getuige zijn geweest van heel wat spannende historische verhalen.


Vakantie in de Auvergne

Kiest u voor een vakantiehuis in de Auvergne, dan zit u echt midden in Frankrijk, het Centraal Massief. De hoofdstad is Clermont-Ferrand. Hier bevindt zich de oorspronkelijke vestigingsplaats van Michelin, waar zo’n 14.000 mensen werken. Dit is ongeveer 10% van de totale populatie van de stad. Brengt u vanuit uw vakantiehuis een bezoek aan deze stad, dan moet u zeker even tijd nemen om de kathedraal binnen te gaan. Het is hier zeker goed vakantie vieren. Houd u echter van de zee, dan kunt u beter nog een stuk verder rijden. Het voordeel van NOVASOL Vakantiehuizen is dat de organisatie vakantiehuizen in het aanbod heeft die over heel Frankrijk verspreid zijn. Met name in de kustgebieden is het aanbod ruim, van vakantiehuizen en appartementen in Normandië tot aan de Côte d’Azur. Maar ook bij de vakantiehuizen in de binnenlanden vind u water. Veel van deze accommodaties beschikken over een privézwembad. Verblijven in een vakantiehuis van NOVASOL Vakantiehuizen is vaak zo comfortabel dat u amper de behoefte voelt om er op uit te gaan. Dat hoeft ook helemaal niet want het is uw vakantie dus u kunt doen wat u wilt! Ook als u wel actief wilt zijn, biedt Frankrijk onbegrensde mogelijkheden.

Bij NOVASOL Vakantiehuizen een vakantiehuis in Frankrijk huren kan het hele jaar door. We hebben het u gemakkelijk gemaakt om de juiste voorwaarden te scheppen voor een lekkere vakantie. Voer uw zoekcriteria in en krijg direct een overzicht van beschikbare woningen in de streek van uw keuze. Zoeken en boeken kunt u online, 24 uur per dag.

Zoek vakantiehuizen in de Auvergne