Een vakantiehuis in Charente huren
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Een vakantiehuis in Charente huren

vakantiehuis in Charente, Frankrijk

Toon zoekresultaat: Vakantiehuizen in Frankrijk

Neem de familie mee op vakantie naar Charente in Frankrijk. Huur een van de vakantiehuizen van NOVASOL en schep daarmee de beste basis voor een geslaagde vakantie in Charente. Charente heeft u heel wat te bieden. Van lieflijke heuvels met groene wijngaarden tot grote bossen, rivieren en meren - waar u volop kunt watersporten - en charmante stadjes met romaanse kerken en spannende kastelen.

 

Uw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL Vakantiehuizen. Bij ons kunt u lekkere vakantiehuizen in Charente vinden. Ons aanbod aan vakantiewoningen is rijk en gevarieerd, waardoor u vast en zeker iets naar uw gading kunt vinden. U hoeft enkel uw zoekcriteria in te voeren en u krijgt een overzicht aan beschikbare woningen die aan uw criteria voldoen.

Wie Charente bezoekt krijgt de gelegenheid om steden als Angoulême en Cognac te bezichtigen - laatstgenoemde is uiteraard wereldberoemd vanwege de goudgele drank met dezelfde naam. Angoulême is vooral bekend vanwege het jaarlijkse stripboekenfestival.


Vakantie in Charente

Geniet met uw naasten van dit mooie stukje Frankrijk in een vakantiehuis van NOVASOL Vakantiehuizen. Het is misschien wat minder bekend dan het hoger gelegen Bretagne of het lager gelegen deel Les Landes (kust Boredaux tot Biarritz), maar daarom niet minder aantrekkelijk voor het ondernemen van een mooie vakantie. Diverse vakantiehuizen van NOVASOL hebben een privézwembad dus het is niet eens nodig om er op uit te trekken. ’s Ochtends rustig wakker worden en bij opkomende zon genieten van een café au lait bij het ontbijt, vervolgens een aantal baantjes trekken om helemaal wakker te worden, dan een goed boek lezen alvorens u al weer richting lunch gaat en deze, onder het genot van een glas wijn of een lekkere Kir of Pastiche, klaarmaakt. Na het eten is het tijd voor een ‘siësta’ en als u er toch even op uit wilt neemt u de auto of gaat te voet de omgeving van het vakantiehuis in om een mooie wandeling te maken. Dit klinkt toch als een echte vakantie? Het leven in Frankrijk is zo gek nog niet: vive La France in een vakantiehuis van NOVASOL Vakantiehuizen!

Bij NOVASOL Vakantiehuizen verhuren wij zomerhuizen in Europa in alle seizoenen. Of u nu van zon en zomer houdt of van sneeuw en winter, u vindt gemakkelijk een huisje dat voldoet aan wat u zoekt. U kunt online zoeken, boeken en reserveren in ons uitgebreide aanbod vakantiehuisjes in Frankrijk. Maar u kunt ook contact opnemen met een van onze reisconsulenten, die u graag op weg helpt met tips en adviezen voor uw vakantie.

Zoek vakantiehuizen in Charente