Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantiehuis op Corsica

Palm op Corsica

Een vakantiehuis op Corsica

Corsica ligt ten zuidoosten van Frankrijk in de Middellandse Zee. Het heeft veel te bieden, zoals prachtige witte zandstranden, heerlijke baaien en schilderachtige straten die vaak omringd zijn door citrus- en olijfbomen. De berg Monte Cito gaat tot wel 2710 meter hoogte. De bergen zijn begroeid met , pijnbomen, kurkeiken en kastanjebomen, hiervoor wordt ook wel de naam ā€œMaquisā€ gebruikt.

Geniet van de historie van Corsica buiten uw vakantiehuis

Kerken en verdedigingswerken die gebouwd zijn onder Napoleon tijdens de opstand tegen Genua, bepalen het historische beeld van Corsica. Er loopt een fraaie wandelroute GR 20 via de kloof ā€œRestonicaā€ naar Corte. In het mooie Ajjacio vindt u leuke groente en fruitmarkten waar u heerlijk over heen kunt slenteren en inkopen kunt doen voor de maaltijd die u Ā“s avonds in uw vakantiehuis gaat bereiden.

U zult er zeker van genieten om in en rondom uw vakantiehuis te verblijven en te zonnen in de tuin of door een frisse duik te nemen in het zwembad. Als u Corsica beter wilt leren kennen dan kunt u Ć©Ć©n van de vele kerken bezichtigen of de kathedraal, de keizerlijke kapel of het kleine museum ā€œBandera ā€œ bezoeken. In het noordwesten van Corsica vindt u onze vakantiehuizen in de buurt van Calvi. Dit is bekend omdat er het langste strand van het eiland is.

Op het eiland treft u een groot aanbod aan sportieve activiteiten aan: zeilen, fietsen, duiken, wandelen en paardrijden zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Boek een vakantiehuis en beleef een heerlijke vakantie op Corsica.