Een vakantiehuis in Ile-de-France huren
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Een vakantiehuis in Ile-de-France huren

Toon zoekresultaat: Vakantiehuizen in Frankrijk

Ga lekker naar Frankrijk en bezoek de regio Ile-de-France. Boek een van de vakantiehuizen van NOVASOL Vakantiehuizen en schep daarmee de ideale basis vanwaaruit u Ile-de-France kunt verkennen.

 

Negentig procent van de regio Ile-de-France bestaat uit Parijs en omliggende voorsteden. Maar Parijs is niet het enige interessante dat deze omgeving te bieden heeft. Hier vindt u namelijk ook vele prachtige kastelen, grote parken en romantische tuinen, oude kloosters en interessante natuurreservaten.

 

Uw vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL Vakantiehuizen. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Ile-de-France. Verwen uzelf bijvoorbeeld eens met een luxe vijfsterren vakantieappartement voor een romantisch weekendje. Bij ons bepaalt u namelijk zelf hoe lang u een vakantiewoning wilt huren.

Bij een bezoek aan Ile-de-France heeft u de mogelijkheid om het fantastische Malmaison Slot te bezichtigen, waar Napoleon en Joséphine Bonaparte hebben gewoond. Het slot, dat vandaag de dag als museum in gebruik is, wordt omgeven door een 60.000 km2 groot park.

Maar natuurlijk is dit ook de ideale kans om de stad Parijs te bezoeken als u vakantie viert in deze omgeving. U heeft dan de rust van het buitengebied waarin uw vakantiehuis staat, en kunt dan de drukte van de lichtstad desgewenst opzoeken. U heeft uiteraard via NOVASOL Vakantiehuizen ook de mogelijkheid om een appartement in Parijs zelf te boeken, maar dan zit u 24/7 in de drukte en heeft u niet de mogelijkheid om de rust van een vakantiehuis te ervaren. Het is maar net wat u wilt. Parijs, de stad van de romantiek, met de Eiffeltoren, Quartier Latin, de Champs Elysées, het Louvre en nog zoveel andere meer en minder bekende bezienswaardigheden. Aan één dag heeft u hier zeker niet genoeg. Vind u het geen probleem om vanuit uw vakantiehuis een stukje per auto of openbaar vervoer te reizen, dan is één van de NOVASOL vakantiehuizen in Ile-de-France zeker een optie voor u. Ook een combinatie is een prima mogelijkheid. Eerst een week in de omgeving in een vakantiehuis en dan nog een aantal dagen de stad verkennen vanuit een appartement. Of andersom is ook goed, het is uw vakantie!

Bij NOVASOL Vakantiehuizen kunt u snel en gemakkelijk een zomerhuisje of vakantie-appartement in Europa vinden. Voer uw zoekcriteria in, dan krijgt u een overzicht van de beschikbare huisjes in de buurt van waar u zoekt. We verhuren het hele jaar door en u kunt 24 uur per dag reserveren.

Zoek vakantiehuizen in Ile-de-France