vakantiehuis aan de Middellandse Zee
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vakantiehuis aan de Middellandse Zee

Toon zoekresultaat: Vakantiehuizen in Frankrijk

Kilometerslange, schitterende zandstranden, een blauwgroene zee, zonneschijn en warmte ā€“ dat alles ligt op u te wachten wanneer u in een vakantiehuis in Frankrijk verblijft aan de Franse kust van de Middellandse Zee. Wie droomt er tijdens een verregende lente of een trieste herfst niet van een vlucht naar de CĆ“te dā€™Azur om daar de accu op te laden? Hier vindt men nog immer de glitter en glamour die de regio in de 19e eeuw plots zo beroemd maakte. De zomer lijkt hier het hele jaar te duren. Boek vandaag nog een schitterend vakantiehuis aan de Middellandse Zee!


Meer contrast heerst in de provincie Provence-Alpes-CĆ“te dā€™Azur. De Provence brengt eenieder in vervoering met eindeloze lavendel- en zonnebloemvelden. Maar de regio is groot: steile rotsen en groene dennenbossen verrijzen in de Calanques, in de Camargue ā€“ met haar moerassen en zoutmeren ā€“ wordt u betoverd door witte paarden en roze flamingoā€™s.

 

Driehonderd dagen per jaar schijnt de zon in Languedoc-Roussillon. Achter de mooie zandstranden wacht een meerlandschap, waar men tevens exotische flamingoā€™s bewonderen kan. Ook hier vormt de oestercultuur een oude traditie. Het nabijgelegen bergmassief vormt een aankondiging van de wijnheuvels van Languedoc en de bergkloven van HĆ©rault en Vis

 

In deze gebieden biedt NOVASOL vakantiehuizen van de hoogste kwaliteit: de nabijheid van het strand en uitzicht op zee zijn slechts twee van de vele vakantiewensen die NOVASOL doen uitkomen. Ons programma biedt nog zoveel meer. Welke regio u ook uitkiest, u wordt altijd opgewacht door witte zandstranden, een azuurblauwe zee, levendige badplaatsen en het platteland vol kleine dorpen met die typische Franse charme. Dankzij het mediterrane klimaat zijn de zomers droog, warm en zeer zonnig. In het voor- en najaar is het aangenaam mild, ideaal om te wandelen en fietsen. Uw vakantiehuis biedt immer het ideale uitgangspunt voor uw vakantie.

 

Uitgebreid zoeken naar uw vakantiehuis aan de Middellandse Zee

Zoek vakantiehuizen aan de Middellandse Zee