vakantiehuis in Zeeland, Nederland huren
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
Géén boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

» Telefoon: 013 467 7730
» E-mail: novasol@novasol.nl
» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Een vakantiehuis in Zeeland huren

Bekijk alle vakantiehuizen in Zeeland.

Huur een vakantiehuis in Zeeland en verblijf in een provincie met vele mogelijkheden. Aan de horizon verschijnt telkens weer een ander landje apart. Met elk zijn eigen gebruiken, volksaard, dialect, streekdracht en landschap. Deze kustprovincie trekt jaarlijks vele bezoekers. Maar Zeeland staat het meest bekend om de mooie stranden en de vele watersport mogelijkheden.


Waar je ook een vakantiehuis in Zeeland huurt, het is altijd mogelijk om binnen 15 minuten aan het water te staan. Er zijn volop mogelijkheden voor watersport in alle vormen: zeilen, moterbootvaren, surfen, kanoën, zwemmen, sportvissen of sportduiken. Liefhebbers van zee en zon vinden uitgestrekte en aantrekkelijke stranden vanaf de Belgische grens bij het Zwin tot aan de grens met de provincie Zuid-Holland.

 

Achter de zee ligt het land. Rustig polderland met groene weiden, uitgestrekte korenvelden, tuinbouwgebieden en fruitboomgaarden. Je vindt er nog volop rust, ruimte en natuur. Jaarlijks in juni is het Zeeland Natuurmaand, met een groot aantal bijzondere evenementen, gericht en geïnspireerd op de natuur in Zeeland.

 

Zeeuws-Vlaanderen is een van de gebieden van de provincie Zeeland. Het landschap toont oude kreken, dijken en knotwilgen. Je voelt je thuis in Bourgondische stadjes als Sluis en Hulst, waar de winkels elke dag open zijn. Het prachtige Brugge in België ligt op slechts een steenworp afstand van uw vakantiehuis of appartement in Zeeland. Net als het dorpje Wachtebeke, net over de grens.


Zeeland staat bekend om de visserij. In Breskens vindt men dan ook een vissersmuseum. In dit museum vindt men onder andere videofilms over de visserij, een verzameling schilderijen met zee- en havengezichten en een collectie fossielen. Verder zijn er scheepsmodellen te bewonderen, is er een maquette van de haven en een prachtig zeeaquarium.


Tijdens uw vakantie in Nederland kunt u mooie uitstapjes maken naar de leukste attracties in Zeeland, zoals:


  • Goes-Borssele, stoomtrein Goes-Borsele is een museumspoorwegbedrijf opgericht in 1971. Het perron van Goes-Borsele ligt op 500 meter lopen van het station Goes. Volgens een dienstregeling worden met de trein ritten uitgevoerd door het prachtige landschap.
  • Het Arsenaal, in dit attractiecentrum staat de zee centraal. Het arsenaal gelegen in Vlissingen is interessant voor jong en oud.
  • Waterland Neeltje Jans, hier draait werkelijk alles om water. De attracties liggen op Neeltje Jans, een voormalig werkeiland van de Oosterscheldedam.


Wanneer u uw vakantie in Nederland doorbrengt in één van onze vakantiehuizen in Zeeland dan kunt u eenvoudig mooie Zeeuwse steden ontdekken. Hier kunt u uiteraard volop van uw vakantie in Zeeland genieten door heerlijk te winkelen, een terrasje te pakken en door de pittoreske straatjes te struinen. Enkele steden die u kunt gaan bezichtigen zijn:


  • Goes, ligt in het centrum van Zeeland op Zuid-Beveland, aan de Oosterschelde en het Veerse Meer. De geschiedenis van de stad komt tot uiting in de vele monumenten, in de besloten stadshaven en in de vesten rondom het centrum.
  • Terneuzen, gelegen op Zeeuws-Vlaanderen is een grote stad die veel te bieden heeft en dat zeker een bezoekje waard is.
  • Vlissingen, waar de boulevard het visitekaartje is van Vlissingen. Twee kilometer lang is de scheidingslijn tussen land en water. Vol met terrassen, hotels, restaurants en mogelijkheden tot het maken van een heerlijke wandeling.


Bekende badplaatsen zijn Renesse, Burgh-Haamstede en Scharendijke op Schouwen-Duivenland, tevens liggen langs de Walcherse kust een reeks bekende badplaatsen. Langs de kust van Zuid-Beveland in het westelijk deel liggen een aantal badplaatsen. De grootste is Cadzand.

Huur nu een appartement of vakantiehuisje in Dé kust provincie van Nederland! Met NOVASOL Vakantiehuizen boekt u eenvoudig en betrouwbaar uw favoriete vakantiehuis of appartement in Zeeland en geniet u met de hele familie van een onvergetelijke vakantie in Nederland!

Zoek een vakantiehuis in Zeeland, Nederland