vakantiehuis in Slovenië
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Slovenië, parel aan de Middellandse Zee

NOVASOL biedt tegenwoordig meer dan 40.000 vakantiehuizen in heel Europa. Ieder vakantiehuis wordt door ons bezichtigd en gecategoriseerd, alvorens deze exclusief door NOVASOL wordt aangeboden. Met meer dan 45 jaar ervaring en werknemers in heel Europa kunt u rekenen op kwaliteit tijdens uw vakantie. NOVASOL is momenteel de leidende aanbieder van vakantiehuizen in Europa.


vakantiehuizen Slovenië

Sinds afgelopen jaar hebben wij Slovenië als vakantiebestemming in ons aanbod opgenomen. De reacties van onze eerste vakantiegasten waren duidelijk: Grote tevredenheid, de behoefte om zeker nog eens terug te komen en onze vakantiehuizen verder aan te bevelen. Daarom hebben wij ons aanbod in Slovenië verdubbeld en beschikken wij vanaf nu ook over vakantiehuizen in Slovenië in de mooiste wintersportgebieden.

Slovenië is één van de meest aantrekkelijke vakantielanden aan de Middellandse Zee en biedt vele voordelen:

  • Slovenië maakt deel uit van Centraal-Europa en grenst aan Italië. Vanuit de Nederlandse grens is Slovenië in ongeveer 10 uur te bereiken.
  • Wanneer u in een vakantiehuis in een bos- of berggebied verblijft, bereikt u de stranden aan de Middellandse Zee in 1 à 2 uur.
  • Slovenië is als vakantiebestemming nog niet heel bekend en wordt daarom nog niet druk bezocht.
/r/705

Er zouden nog veel meer voordelen genoemd kunnen worden, aangezien Slovenië een heel divers land is. Bekijk eens rustig ons aanbod in deze practige vakantiebestemming en vind uw ideale vakantiehuis in Slovenië. U zult onder de indruk zijn van al het moois dat het land te bieden heeft.

 

Wij wensen u alvast een prettige vakantie in Slovenië!

Zoek vakantiehuizen in Slovenië