vakantiehuis in Slovenië
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vele wegen leiden naar Slovenië

Slovenië ligt niet ver weg en is voor iedereen een ideale vakantiebestemming. Ontdek de diversiteit in een land met vele contrasten!

Tijdens uw vakantie in Slovenië valt veel te ontdekken. Het land biedt een grote verscheidenheid aan cultuur, geschiedenis, natuur, activiteiten, ontspanning en zeer smaakvolle gerechten. Een bijkomend voordeel is dat Slovenië zeer eenvoudig te bereiken is:

vakantiehuizen Slovenië

U kunt gemakkelijk met uw auto naar uw vakantiehuis Slovenië reizen. Vanuit Utrecht bereikt u Slovenië in ongeveer 10 uur. De snelwegen en het verkeersnetwerk zijn in de laatste jaren uitgebreid en duidelijk verbeterd. Omdat Slovenië lid is van de Europese Unie, verloopt de aankomst vanuit andere lidstaten snel en eenvoudig.

U kunt er ook voor kiezen om met het vliegtuig naar Slovenië te reizen. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Charleroi worden vluchten naar de hoofdstad Ljubljana aangeboden. U kunt ook kiezen voor een vlucht naar Triëst, Italië of Rijeka, Kroatië. Deze twee steden zijn zeer dicht in de buurt van de Sloveense grens gelegen.

Een andere mogelijkheid is de autoslaaptrein. Vanuit Düsseldorf, Duitsland vertrekt de autoslaaptrein naar Villach, Oostenrijk. Villach bevindt zich nagenoeg aan de Sloveense grens. In het hoogseizoen kunt u tevens met de autoslaaptrein vanuit Den Bosch naar de Sloveense stad Koper reizen.

 

Onze tip: Slovenië is een land van contrasten. U leert het land het beste kennen tijdens een vakantie in een vakantiehuis. Zo bevindt u zich in de meest authentieke gebieden van Slovenië en ontmoet u de gastvrije lokale bevolking.

Zoek vakantiehuizen in Slovenië