vakantiehuis in Slovenië
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Een paradijs voor vliegvissers

visvakantie in Slovenië

Sloveense rivieren behoren zonder twijfel tot de beste visstekken ter wereld! Sava Bohinjka, Dolinka en Soca, voor vliegvissers klinken deze namen als muziek in de oren. Deze prachtig stromende rivieren zijn de leefwereld voor de vlagzalm, de regenboog- en de beekforel. Ook de majestueuze marmorataforel en de speciale donauzalm komen hier voor. Hoewel beide laatstgenoemde vissoorten nooit het leefgebied delen, hebben ze wel een ding gemeen. Deze vissoorten behoren tot de grootste forelsoorten ter wereld. En in geen enkel ander land zijn deze vissen het beste te vangen dan wanneer u in een vakantiehuis Slovenië verblijft.


De unieke visgebieden in Slovenië zijn werkelijk schitterend. De adembenemend mooie en natuurlijke uitstraling van het land en de gastvrijheid van de Slovenen dragen bij aan het jaarlijkse bezoek van vissers uit de hele wereld aan de republiek in de Alpen en aan de Adriatische kust.

Het vissen in de heldere turquoise tot smaragdgroene rivieren geldt over het algemeen als uitdagend. Toch hoeft u geen expert te zijn om in de Sloveense wateren succes te hebben. De visstekken zijn ook voor beginners ideaal. Graag regelen wij voor u een passende cursus, een privéleraar of een persoonlijke gids die u op weg helpt, wanneer u uw hengel voor het eerst uitwerpt. Daarbij vorden ter plaatse uiteraard de benodigde visvergunningen voor u geregeld.

Met Slovenië biedt NOVASOL voor vliegvissers een topbestemming in Europa. Naast de geliefde rivieren Sava en Soca zal NOVASOL in de toekomst nog meer bestemmingen voor vissers in Slovenië in het aanbod opnemen. Laat u inspireren door de prachtige wateren van Slovenië en zoek direct het uw vakantiehuis in Sovenië van uw dromen. Uw visvakantie in Slovenië begint bij NOVASOL Vakantiehuizen.


Visvergunningen voor de desbetreffende wateren zijn over het algemeen ter plaatse verkrijgbaar. Indien u voor aanvang van uw vakantie in Slovenië een gids of cursus wenst te boeken, dan nemen wij graag contact voor u op met onze lokale partner. U dient er rekening mee te houden dat u ter plaatse niet in uw eigen taal kunt communiceren. Informeert u vooraf goed naar de beste seizoenstijden, de regelgeving etc.

Zoek vakantiehuizen in Slovenië