Verhoog uw vakantiegevoel in een gehuurd vakantiehuis op Gran Canaria
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
Uitgebreid zoeken in het aanbod

Beste Reisorganisatie 2017
Beste Prijs Garantie
GĆ©Ć©n boekingskosten
Specialist sinds 1968
47.000 accommodaties
Aangesloten bij ANVR, SGR

Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ā» Telefoon: 013 467 7730
Ā» E-mail: novasol@novasol.nl
Ā» Chat: Start Live Chat

Volg ons op verschillende Social Media of ontvang onze nieuwsbrief:

   FACEBOOK      TWITTER
  YOUTUBE        NIEUWSBRIEF

Verhoog uw vakantiegevoel in een gehuurd vakantiehuis op Gran Canaria

Kijk eens naar de heerlijke vakantiehuizen op Gran Canaria in de eilandengroep de Canarische Eilanden van Novasol. Onze vakantiehuis verhuur is professioneel en wij leveren de beste vakantiehuizen in zowel Spanje als ook in andere landen. Omdat uw vakantie belangrijk is. Vakantiehuis verhuur is onze expertise bij Novasol. Wij regelen prachtige vakantiehuizen op Gran Canaria en we hebben een groot assortiment zowel in de rest van Spanje als ook in andere landen.

 

U kunt een luxe vakantiehuis huren, als u het op prijs stelt om een eigen zwembad te hebben, om te zweten in uw eigen sauna of om u zelf te verwarmen bij een open hart.

 

Gran Canaria in de eilandengroep de Canarische Eilanden is een goed voorbeeld van Spanje, als Spanje op zijn best is en in een vakantiehuis op Gran Canaria, dat u uit ons assortiment van vakantiehuis verhuur heeft gekozen, krijgt u het beste van het beste voor uw verblijf.

 

Gran Canaria is het op twee na grootste eiland van de Canarische Eilanden en het wordt soms ook wel een ā€˜minicontinentā€™ genoemd, vanwege het gevarieerde klimaat en landschap. Het is ongelooflijk populair en het vliegveld in de hoofdstad Las Palmas is het drukste van het hele land.

 

Novasol heeft vele jaren ervaring met het verhuren van vakantiehuizen in Europa en wij kunnen met gepaste trots vertellen, dat vele van onze gasten jaar in, jaar uit weer bij ons terugkomen. Een vakantiehuis biedt een heel ander soort vrijheid en gemoedsrust dan een hotel en dat spreekt velen aan. Daarnaast is het gemakkelijk om precies het juiste vakantiehuis voor u en uw gezin te vinden. Kijk naar ons grote aanbod en bestel uw droomhuis online - 24 uur per dag.