Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Maak een keuze uit het grote aanbod vakantiehuizen in Europa van NOVASOL

Maak een keuze uit de meer dan 40.000 vakantiehuizen, verspreidt over heel Europa! Binnen dit aanbod vind u vakantiehuizen van zeer verschillende prijsklasses, en met zeer verschillende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan vakantiehuizen dicht bij de natuur in Scandinaviƫ, of huisdiervriendelijke vakantiehuizen waarbij uw uw hond gerust mee op vakantie kunt nemen. Met deze en vele andere thema's bieden wij voor iedere vakantie wel het juiste vakantiehuis aan.

Oorspronkelijk is NOVASOL begonnen in het noorden van Europa, en daarom bevinden ook veel van onze vakantiehuizen zich hier. Ons grootste aanbod is de vakantiehuizen in Denemarken. Hier bieden we in elke regio wel huizen aan, met altijd wel iets leuks te doen in de regio. Zo kunt u gebruik maken van on kortingsaanbod in LEGOLANDĀ® en Djurs Sommerland. Mocht het weer niet meezitten dan kunt u zich vermaken in een openbaar zwembad in de buurt van deze vakantiehuizen met gratis toegang tot publiek zwembad.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook Noorwegen en Zweden met prachtige uitzichten, mogelijkheden tot bergwandelingen en natuurlijk kunt u heel goed skiƫn in Noorwegen.

In midden Europa bieden we een groeiend aantal vakantieparken in Nederland, Belgiƫ en Duitsland aan. Waaronder het zeer bijzondere vakantiepark Tropical Islands. Dat zijn vakantiehuizen op slechts 10 minuten afstand van het tropisch zwemparadijs, waar u ook nog een gratis toegang toe krijgt. Daarnaast bieden wij ook een verrassend aanbod vakantiehuizen in het oosten van Europa aan, zowel Polen, Tsechiƫ en Hongarije.

Niet te vergeten zijn onze vakantiehuizen in de Ardennen waar we ook sterk aan het uitbreiden zijn om ervoor te zorgen dat we alle vakantiewensen kunnen vervullen.

Zuid Europa

In Zuid Europa hebben we de grootste groei doorgemaakt de laatste jaren. Hier vind u aanbod in de populaire regio's in Italiƫ, zoals onze vakantiehuizen in Toscane. Ook Frankrijk zijn we niet vergeten, waarbij we in de regio van de Cote d'Azur zeer sterk aanwezig zijn met appartement in steden zoals Cannes.

Doordat het land Kroatiƫ niet overgeslagen mag worden in het lijstje bieden we ook daar een groot aanbod, met name in de streek Istriƫ zijn een groot aantal vakantiehuizen en villa's van ons te huur. Alle vakantiehuizen in Kroatiƫ bieden de All-in prijs, hiermee heeft u altijd de eindschoonmaak en het stroomverbruik inclusief in de huurprijs van het vakantiehuis zitten, en hoeft u geen rekening te houden met bijkomende kosten.

Bekijk deze en alle andere bestemmingen en maak een keuze uit dit grote aanbod vakantiehuizen in Europa.

Zoek vakantiehuizen in Europa