Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Voor vakantiehuis verhuur in Noorwegen gaat u naar NOVASOL, kies uit ons grote aanbod

Voor de beste vakantiehuis verhuur in Noorwegen kijkt u natuurlijk bij NOVASOL!

De vakantiehuis verhuur van NOVASOL heeft van alles te bieden: van luxe huizen tot eenvoudige accommodaties.

Vakantiehuis verhuur Noorwegen

Noorwegen verwelkomt u met prachtige natuur, dichte bossen, diepe fjorden, hoge gebergten en een ruige en lange kust. De Noorse natuur inspireert u en biedt verschillende activiteitsmogelijkheden voor groot en klein en u kunt er eenvoudig genieten en ontspannen. De vakantiehuis verhuur van NOVASOL biedt hiervoor het juiste kader.

Met vakantiehuis verhuur van NOVASOL kunt u het hele jaar door mooie vakantiehuizen in Noorwegen huren. Wij hebben een groot aanbod van vakantiehuizen en vakantie-appartementen, in veel soorten en maten, met verschillende faciliteiten en verspreid over het hele land. Ongeacht of u liever een luiervakantie of een spannende, culturele vakantie wilt vieren, u kunt er zeker van zijn dat u een vakantiehuis kunt vinden dat hier het beste bij past.

Noorwegen is een bergachtig land met verschillende landschappen. Hier vindt u steil en wild gebergte, brede en smalle gedeelten en er zijn ook heuvellandschappen. De kust is lang en heeft veel fjorden, ook zijn er vele eilandjes. En verspreid over al deze landschappen staan de vakantiehuizen van vakanthuis verhuur van NOVASOL op u te wachten, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

NOVASOL werd in 1968 opgestart. Op dat moment was het een eenmansbedrijf dat vakantiehuis verhuur verzorgde in Noorwegen. Nu verhuurt NOVASOL woningen in heel Europa, heeft overal in Europa dochterondernemingen en in totaal 400 medewerkers.

Last-minute aanbiedingen

Zoek vakantiehuizen in Noorwegen