vakantiehuizen Noorwegen
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Voor de beste vakantiehuizen in Noorwegen gaat u natuurlijk eerst even naar NOVASOL

Kijk in het grote aanbod vakantiehuizen in Noorwegen op de homepage van NOVASOL!

Voor standaard en luxueuze soorten vakantiehuizen in Noorwegen kunt u natuurlijk terecht bij NOVASOL.

Prachtige natuur, dichte bossen, diepe fjorden, hoge gebergten en een ruige en lange kust: welkom in Noorwegen! De Noorse natuur biedt talloze verschillende activiteitsmogelijkheden voor groot en klein, maar biedt ook mogelijkehden om eenvoudig te genieten en te ontspannen. NOVASOL Heeft de juiste vakantiehuizen hiervoor.

Met NOVASOL kunt u het hele jaar door heerlijke vakantiehuizen in Noorwegen huren. Wij hebben een groot aanbod aan vakantiehuizen en -appartementen met verschillende faciliteiten en in die afmetingen, die precies bij u passen, ongeacht of u een klein of een groot gezin heeft. Verwen uzelf bijvoorbeeld met een zwembad voor een verfrissende duik of met een prachtig uitzicht.

Noorwegen is een zeer afwisselend land. Hier vindt u steil en wild gebergte, afgewisseld met schilderachtige heuvellandschappen. De kust is lang en uitgestrekt en biedt talloze fjorden en eilandjes. En verspreid over al deze landschappen staan de vakantiehuizen van NOVASOL op u te wachten, om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

In 1968 werd NOVASOL opgestart. Toendertijd was het een eenmansbedrijfje, dat alleen in Noorwegen vakantiehuis verhuur verzorgde. Nu kunt u bij NOVASOL vakantiehuizen huren in heel Europa. Er zijn inmiddels dochterondernemingen opgestart in heel Europa en het aantal medewerkers is gestegen tot 400.

Last-minute aanbiedingen

Zoek vakantiehuizen in Noorwegen