Trakteer uw vakantiehuis!

NL | DE | FR

NOVASOL vakantiehuizen viert feest! Want we bestaan dit jaar maarliefst 50 jaar. En daar zijn we trots op! In 1968 werd het bedrijf in Denemarken opgericht en inmiddels verhuren we meer dan 50.000 vakantiehuizen in ruim 27 Europese landen. 

En wie jarig is trakteert! Daarom kunt u als huiseigenaar diverse prijzen winnen, waarmee u uw vakantiehuis kunt trakteren. Met als grote klapper een Piet Klerkx woonwarencheque t.w.v. 1000,- euro. Daarnaast verloten we 2 woonwarencheques t.w.v. 100,- euro en diverse design accessoires voor in uw vakantiehuis! U maakt kans op deze prijzen door uw review en inspirerende foto's met ons te delen. (denk aan foto's met personen in of nabij het vakantiehuis, kijk onderaan voor voorbeelden). Deze input zullen wij gebruiken om nog meer mensen kennis te laten maken met NOVASOL en onze diensten. 

 

Prijzen jubileumactie

Bekijk hier het volledige prijzenoverzicht.* 

 

Hoe kunt u meedoen?

Vul onderstaand formulier volledig in om kans te maken op een van deze mooie prijzen. De prijzen worden uitgereikt aan de meest originele en kwalitatieve inzendingen. De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden op vrijdag 28 december 2018, de "echte" verjaardag van NOVASOL.                                                                                                      

                                                                                                        

Voorbeelden aan te leveren foto's

 Voorbeelden foto's -->

 

 

* verplicht veld

** de Algemene voorwaarden van de Jubileumwedstrijd.