NOVASOL Coastal Care 2019

Ruim jij de kust mee op?

Opruimen strand tijdens coastal careAl 50 jaar brengt NOVASOL haar gasten naar de leukste bestemmingen aan zee in Europa. Wij weten echter dat er een keerzijde zit aan het toerisme en dat onze natuur en oceanen hier vaak onder lijden. Volgens National Geographic drijft er nu meer dan 100 miljoen ton plastic rond in onze oceanen.

Daarom verzorgt NOVASOL het project Coastal Care! Een project waarbij er vuil aan de kust van Nederland wordt opgeruimd. Wij kunnen dit niet alleen, de ondersteuning van vrijwilligers is zeer welkom voor het succes van NOVASOL Coastal Care.

 

Bedankt voor het opruimen van Noordwijk!
De inschrijving is gesloten

 

Ruim samen met ons op

Tijdens NOVASOL kust Care 2018, hebben vrijwilligers meer dan 10,5 ton afval verzameld in 10 verschillende landen in Europa. Help ons ervoor te zorgen dat deze actie dit jaar een nog groter verschil maakt! Meld je nu aan voor het evenement en nodig vrienden en familie uit!

 

Wanneer?
Hoe laat?
Waar?
Vrijdag 3 mei 2019
10:30 – 13:00
Strandplaats Nederzandt
in Noordwijk

 

 

TijdProgramma
10.30 – 11.00Ontvangst met koffie en thee
11.00 – 12.00Opruimen van de kust
12.00 – 12.30Quiz
Snack
Uitreiking weekendverblijf
12.30 – 13.00Afsluiting

 

 

Win ook een gratis verblijf!

Iedereen die deelneemt aan dit belangrijke project ontvangt een leuke goodiebag en maakt kans op een van de volgende prijzen:

  1. €1000 te besteden bij NOVASOL Vakantiehuizen. Deze cheque wordt verloot onder de vrijwilligers in geheel Europa die een foto of video geplaatst hebben op Facebook of Instagram met de hashtag #novasolcoastalcare.
  2. Een gratis weekendverblijf in een vakantiehuis voor 4 personen op Waterresort Bodelaeke in Giethoorn. Deze prijs wordt verloot onder de deelnemers van het Coastal Care project in Nederland.
 Coastal Care 2018