Speciale aanbiedingen in de Benelux

Speciale aanbiedingen in Nederland, België en Luxemburg

Speciaal voor onze gasten hebben wij samen met onze partners ter plaatse enkele leuke aanbiedingen samengesteld, die speciaal voor jou erg interessant zijn. Met deze aanbiedingen haal je meer uit je vakantie in de Benelux! 

Vergeet je huurcontract niet!

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig op vertoon van het NOVASOL huurcontract! Deze aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen en/of aanbiedingen en kunnen niet worden ingewisseld tegen contanten.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Daguitstapjes in Nederland met korting

Ontdek de leukste uitjes tijdens jouw vakantie! Bestel tickets met korting voor vele attractie- en speelparken, dierenparken, musea en nog veel meer. Bezoek Madurodam, DierenPark Amersfoort of Safaripark Beekse Bergen!

Bekijk de website

Safari Resort Beekse Bergen

 

Ontdek Withlocals

Jouw voordeel: 10% korting op een unieke Withlocals experience tot juli 2018. Gebruik de kortingscode NOVA10 om gebruik te maken van de korting.

Withlocals verbindt reizigers met lokale inwoners door middel van unieke activiteiten! Beleef een stad of bestemming door de ogen van locals en laat je inspireren door je persoonlijke lokale gids. Kom op plekken die u anders nooit had ontdekt, proef authentieke gerechten en krijg unieke tips die alleen de locals kennen. Ook in Nederland en België biedt Withlocals activiteiten en tours aan. Ontdek bijvoorbeeld Amsterdam,  Antwerpen en Brugge vanuit je vakantiehuis en beleef een bestemming als een local met een unieke Withlocals experience!

Bekijk de website

withlocals

 

La Roche-en-Ardenne: Actief in de Ardennen

Jouw voordeel: 10% korting op het volledige aanbod, op vertoon van het NOVASOL huurcontract.

Wilt je in teamverband of als individu de schoonheid en de kalmte van de Belgische Ardennen ontdekken, dan kan het Outdoor Centre u diverse activiteiten aanbieden. Je kunt hierbij denken aan een mountainbiketocht vanaf Nadrin of La Roche, kanovaren op de rivier de l'Ourthe of raften van Nisramont naar La Roche. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact Outdoor Centre NV:
Adres: Au Setier 1, B - 6660 Nadrin
Tel: 0032-(0)84-444112
E-mail: info@outdoorcentre.be

La Roche-en-Ardenne: Actief in de Ardennen

 

Oostende: Belgische gastronomie aan de kust

Jouw voordeel: een gratis aperitief voor 2 personen, op vertoon van het NOVASOL huurcontract.

Geniet van een heerlijke kop koffie of een borrel op het prachtige zonneterras met 80 zitplaatsen van Wijn- en Praatcafé ROOD. De taverne is gelegen nabij het casino van Oostende, Vlaanderen en op slechts enkele meters van de boulevard en het strand. Dagelijks geopend vanaf 10:30 uur.

Contact Taverne ROOD:
Adres: Van Iseghemlaan 87, B - 8400 Oostende
Tel: 0032 (0)475-450478
E-mail: info@jolieinvest.be

 

Balk: Varen op de Friese meren

Jouw voordeel: 10% korting op de huurprijs van een boot, op vertoon van het NOVASOL huurcontract.

Een verblijf in een vakantiehuis in Friesland staat voor velen gelijk aan een verblijf op en rond het water. Tijdens

je Nederlandse vakantie moet je echt eens met een boot gevaren hebben. Bij Waterrijck Marswâl aan het Slotermeer ben je aan het juiste adres voor de huur van een sloep of zeilboot. Vooraf reserveren is wel aan te raden.

Contact Waterrijck Marswâl:
Adres: Tsjamkedykje 6, NL - 8561 HA Balk
Contactpersoon: Bert Hofman
Tel: 0031 (0)514-602089
E-mail: info@marswal.nl

Vakantie uitje in Friesland

 

Hippolytushoef: Wadlopen en zeehonden spotten

Jouw voordeel: een gratis koffie met gebak, op vertoon van het NOVASOL huurcontract.

De Groot Recreatie organiseert wadlooptochten vanuit Noord-Holland op het voormalig eiland Wieringen, gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee. Onder begeleiding van een ervaren gids kunt je, tijdens het wadlopen, aan den lijve ondervinden hoe uniek dit prachtig stuk natuur is. We gaan met de boot varen, zeehonden kijken en daarna met gezamenlijk wadlopen naar de dijk.

Contact De Groot Recreatie:
Adres: Gemeenelandsweg 50, NL - 1777 NN Hippolytushoef
Tel: 0031-(0)6 – 51 80 65 81
E-Mail: info@degrootrecreatie.nl
 

Prijs: €17,50 p.p.
Gratis kopje koffie en versnapering tijdens de excursie

Vakantie uitje in Noord-Holland

 

Wierden: Huisgemaakt ijs en chocolade

Jouw voordeel: gratis 2 bolletjes ijs naar keus bij besteding van €10,- aan chocolade, op vertoon van het NOVASOL huurcontract.

Atelier Bonvanie in Overijssel nodigt je uit om van het verse, huisgemaakte schepijs te komen genieten. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van chocoladeproducten, zoals luxe bonbons, maar ook chocoladerepen en speciale chocoladekado's. Mocht je dus tijdens je vakantie in Nederland in Overijssel verblijven, moet je zeker eens een kijkje nemen!

Contact Atelier Bonvanie:
Adres:Stationsstraat 24-26, NL - 7641 BW Wierden
Contactpersoon: Gerben en Loes Bonvanie
Tel: 0031 (0)6-48754606
E-mail: info@bonvaniewierden.nl

Huisgemaakt schepijs Atelier Bonvanie

 

Bunschoten-Spakenburg: Fietsen door mooie dorpen

Jouw voordeel: 40% korting bij een huurperiode vanaf 7 dagen, op vertoon van het NOVASOL huurcontract.

Ontdek de polders of de karakteristieke dorpjes, als Spakenburg, de stad Amersfoort of Nijkerk per fiets vanuit jouw vakantiehuis in Nederland. Ook de combinatie van het zelf fietsen en meevaren op de fietsboot biedt mogelijkheden om een grotere tocht te maken door de regio Eemland of het Hooi, zonder extra inspanning. Fietsverhuur Jachthaven Nieuwboer bevindt zich in Bunschoten Spakenburg in Utrecht. Let op: je dient wel vooraf te reserveren.

Contact Jachthaven Nieuwboer:
Adres: Westdijk 36, NL - 3752 AE, Bunschoten-Spakenburg
Tel: 0031- (0)33 298 2306
E-mail: info@jachthavennieuwboer.nl

Huurprijs: €7,50 per fiets per dag.

Fietsvakantie in Utrecht

 

Scharendijke: Duiken in het Grevelingenmeer

Jouw voordeel: 10% korting op de duikcursus bij gelijktijdige inschrijving van 2 of meer deelnemers, op vertoon van het NOVASOL huurcontract.

Bij duikschool Scharendijke aan het Grevelingenmeer in Zeeland kun je terecht voor diverse duikopleidingen als PADI, NOB en EFR. Nog niet eerder gedoken? Maak een introductieduik onder leiding van één van de ervaren duikinstruteurs tijdens jouw verblijf in een vakantiewoning in Nederland. Let op:  je dient wel vooraf te reserveren.

Contact Duikcentrum Scharendijke:
Adres: Haven Kloosternol 3, NL - 4322 AG Scharendijke (Navigatie: Baken 42)
Contactpersoon: Henk van Ielen
Tel: 0031 (0)111-671913
E-mail: info@duikcentrumscharendijke.nl

Vakantie uitje in Zeeland

 

Luxemburgs Klein Zwitserland: Ontdek regio Mullerthal met een gids

Jouw voordeel: 20% korting op alle tours

Ontdek de regio Mullerthal - Luxemburg Klein Zwitserlan met een van onze gidsen! De gids neemt je mee op een rondleiding door het unieke rotsachtige landschap van Luxemburgs Klein Zwitserland, of toont je de oudste stad van Luxemburg, Echternach, of een vand e kastelen in Larochette of Beaufort. Vooraf reserveren is altijd noodzakelijk!

Contact Regio Mullerthal - Luxemburgs Klein Zwitserland:
Tel: 00352 (0)7-20457-1 
E-mail: info@guidedtours.lu
Website: www.mullerthal.lu - www.mullerthal-trail.lu

Prijs: op aanvraag

 

Volledig verzorgde golfdag bij BurgGolf

Jouw voordeel: 20% korting op alle tours

BurgGolf heeft 6 golfbanen met in totaal 165 holes verspreid over Nederland. Deze golfbanen kernmerken zich door gastvrijheid, kwaliteit en service. Bleef een volledige verzorgde golfdag voor €87,50 p.p.bestaande uit koffie of thee met een lekkernij, een 18-holes greenfee, bittergarnituur na afloop van je ronde golf en ter afsluiting een 3-gangen diner genaamd 'marche'. Reserveren kan via de website!

Contact Burggolf:
Tel: 0900-28744653
Website: www.burggolf.nl

Prijs: €87.55 p.p. 

Een gratis ballenkaart t.w.v. €11 bij elk geboekt arrangement tw.v. €87.50
Dit geldt voor alle golfbanen van BurgGolf in Nederland.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )