Djurs Sommerland in Denemarken

Djurs Sommerland - het grootste zomerland van Scandinavië

Ben je klaar voor snelheid, plezier en plezier voor het hele gezin? Dus kijk uit naar 8 themalanden, de grootste achtbaan van Denemarken, het enorme waterpark en meer dan 60 amusement voor zowel jonge als oude kinderen. Kom en ontdek waarom Djurs Sommerland voor het vierde opeenvolgende jaar het beste zomerland in de Noordse regio is genoemd.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Korting op tickets voor Djurs Sommerland

Deze aanbieding geldt van 4 mei tot 20 oktober 2019 - zie openingstijden op www.djurssommerland.dk

  • 2-daagse tickets - bespaar 15% en bezoek het park 2 keer binnen 7 dagen

Het 2-daagse ticket is persoonlijk. Het kaartje moet bij beide bezoeken worden gescand. Het tweede bezoek moet uiterlijk 6 dagen na het eerste bezoek plaatsvinden.

  • 1 dagkaart - bespaar 20%

 

Hoe koop ik een ticket met korting?

De tickets moeten worden gekocht bij een lokaal NOVASOL-kantoor. Het is niet mogelijk om de korting voor deze aanbieding in Denemarken rechtstreeks bij Djurs Sommerland te krijgen. De tickets moeten worden gebruikt in de periode dat je een vakantiehuis hebt gehuurd. Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

  • Je koopt de tickets met korting bij een van de lokale NOVASOL-kantoren in Denemarken.
  • Koop de tickets wanneer je de sleutel van je vakantiehuis ophaalt. We hebben alleen je reserveringsnummer nodig.

Het 2-daagse ticket is persoonlijk. Het 2-daagse ticket wordt bewaard en opnieuw gescand bij het 2e bezoek, dat uiterlijk 6 dagen na het eerste bezoek moet worden gedaan. 

Meer dan 60 attracties en het waterpark!

Met meer dan 60 attracties en 9 themalanden vliegt de tijd voorbij. En vergeet het enorme waterpark niet, waar je aan de waterkant kunt genieten van de zon of volop kunt genieten van de vele waterglijbanen. Kom en zie waarom Djurs Sommerland is uitgeroepen tot het beste zomerland in de Scandinavische landen gedurende vier opeenvolgende jaren.

Vergeet niet dat je gratis toegang hebt tot alle ritten in het park wanneer de toegangsprijs wordt betaald. 

 

 

GROOT NIEUWS 2019: Tigeren - de grootste gyroswing van Denemarken

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? Tigeren in Wild Asia is de hoogste en snelste rit in de geschiedenis van Djurs Sommerland. Met een topsnelheid van 100 km / u en een schommelhoogte van 45 meter, neemt Tigeren je mee op een ritje die je nooit zult vergeten. In Wild Asia is er ook goed nieuws voor jonge sensatiezoekers. Kijk uit naar de twee leuke familieattracties Jungle Rally en Safaribussen.

Djurs Sommerland 2019

Bondgårdsland - voor zowel kinderen als volwassenen

In Bondgårdsland is er plezier voor het hele gezin. Ervaar de vrije val van de watertorens of probeer een achtbaan. Of misschien een ritje op de gekke kikkers? Kijk uit naar 10 geweldige ritten, waar iedereen kan meedoen.

Djurs Sommerland

 

 

 

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )