Djurs Sommerland in Denemarken

Djurs Sommerland - het grootste zomerland van Scandinavië

Ben je klaar voor snelheid, plezier en plezier voor het hele gezin? Dus kijk uit naar 8 themalanden, de grootste achtbaan van Denemarken, het enorme waterpark en meer dan 60 amusement voor zowel jonge als oude kinderen. Kom en ontdek waarom Djurs Sommerland voor het vierde opeenvolgende jaar het beste zomerland in de Noordse regio is genoemd.

Druk op om de kaart te activeren

Korting op tickets voor Djurs Sommerland

Deze aanbieding geldt van 4 mei tot 20 oktober 2019 - zie openingstijden op www.djurssommerland.dk

  • 2-daagse tickets - bespaar 15% en bezoek het park 2 keer binnen 7 dagen

Het 2-daagse ticket is persoonlijk. Het kaartje moet bij beide bezoeken worden gescand. Het tweede bezoek moet uiterlijk 6 dagen na het eerste bezoek plaatsvinden.

  • 1 dagkaart - bespaar 20%

 

Hoe koop ik een ticket met korting?

De tickets moeten worden gekocht bij een lokaal NOVASOL-kantoor. Het is niet mogelijk om de korting voor deze aanbieding in Denemarken rechtstreeks bij Djurs Sommerland te krijgen. De tickets moeten worden gebruikt in de periode dat je een vakantiehuis hebt gehuurd. Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

  • Je koopt de tickets met korting bij een van de lokale NOVASOL-kantoren in Denemarken.
  • Koop de tickets wanneer je de sleutel van je vakantiehuis ophaalt. We hebben alleen je reserveringsnummer nodig.

 

Meer dan 60 attracties en het waterpark!

Met meer dan 60 attracties vliegt de tijd voorbij. En vergeet het enorme waterpark niet, waar je aan de waterkant kunt genieten van de zon of volop kunt genieten van de vele waterglijbanen.

Ervaar Magisch Halloween in de herfstvakantie met 25.000 pompoenen, twee Halloween Haunted Houses en gezellige ervaringen voor het hele gezin.

Vergeet niet dat je gratis toegang hebt tot alle ritten in het park wanneer de toegangsprijs wordt betaald. 

 

Dargon King

In de nieuwe Dragon King is er een garantie voor kriebels in je buik wanneer je plotseling vanaf 85 meter 85 km / u naar beneden duikt. Er zijn meer adrenaline riolen van wereldklasse als je wordt neergeschoten met maximaal 85 km / u is de langste achtbaan van Denemarken, de Jewel, en daalt vanaf 32 meter hoog met 90 km / u.

Djurs Sommerland dia

 

GROOT NIEUWS 2019: Tigeren - de grootste gyroswing van Denemarken

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? Tigeren in Wild Asia is de hoogste en snelste rit in de geschiedenis van Djurs Sommerland. Met een topsnelheid van 100 km / u en een schommelhoogte van 45 meter, neemt Tigeren je mee op een ritje die je nooit zult vergeten. In Wild Asia is er ook goed nieuws voor jonge sensatiezoekers. Kijk uit naar de twee leuke familieattracties Jungle Rally en Safaribussen.


 

Safari en Jungle Rally

Begeef je op de familie carrousel safari bus en neem 'de leukste busrit door de jungle. Maar wacht even, want de rit zit vol verrassingen als de bestuurder in een ring rijdt. Stap uit bij de Jungle Rally, waar ze graag willen dat kleintjes vol gas geven met het hele gezin in de gloednieuwe en superkoude kinderglijbaan.

Djurs Sommerland

 

Bondgårdsland - voor zowel kinderen als volwassenen

In Bondgårdsland is er plezier voor het hele gezin. Ervaar de vrije val van de watertorens of probeer een achtbaan. Of misschien een ritje op de gekke kikkers? Kijk uit naar 10 geweldige ritten, waar iedereen kan meedoen.