Djurs Sommerland in Denemarken

Djurs Sommerland - het grootste zomerland van Scandinavië

Ben je klaar voor snelheid, plezier en plezier voor het hele gezin? Dus kijk uit naar 9 themalanden, de grootste achtbaan van Denemarken, het enorme waterpark en meer dan 60 amusement voor zowel jonge als oude kinderen. Kom en ontdek waarom Djurs Sommerland voor het beste zomerland in de Noordse regio is genoemd.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Korting op tickets voor Djurs Sommerland

Deze aanbieding geldt van 30 april tot 24 oktober 2021 - zie openingstijden op www.djurssommerland.dk

  • 2-daagse tickets - bespaar 15% en bezoek het park 2 keer binnen 7 dagen

Het 2-daagse ticket is persoonlijk. Het kaartje moet bij beide bezoeken worden gescand. Het tweede bezoek moet uiterlijk 6 dagen na het eerste bezoek plaatsvinden.

  • 1 dagkaart - bespaar 20%

 

Hoe koop ik een ticket met korting?

De tickets moeten worden gekocht bij een lokaal NOVASOL-kantoor. Het is niet mogelijk om de korting voor deze aanbieding in Denemarken rechtstreeks bij Djurs Sommerland te krijgen. De tickets moeten worden gebruikt in de periode dat je een vakantiehuis hebt gehuurd. Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

  • Je koopt de tickets met korting bij een van de lokale NOVASOL-kantoren in Denemarken.
  • Koop de tickets wanneer je de sleutel van je vakantiehuis ophaalt. We hebben alleen je reserveringsnummer nodig.

Het 2-daagse ticket is persoonlijk. Het 2-daagse ticket wordt bewaard en opnieuw gescand bij het 2e bezoek, dat uiterlijk 6 dagen na het eerste bezoek moet worden gedaan. 

Welkom in het grootste zomerpretpark van Scandinavië!

Djurs Sommerland is leuk voor alle leeftijden. Ontdek 9 fantastische themagebieden, de grootste achtbanen van Denemarken, een gigantisch Aqua Park, meer dan 60 attracties  voor de hele familie

Vergeet niet dat je gratis toegang hebt tot alle ritten in het park wanneer de toegangsprijs wordt betaald.

 

 

 

Bondegårdsland - met gloednieuwe attractie

Er is snelheid en plezier voor het hele gezin in Bondegårdsland – een prachtig boerderij thema met maar liefst 11 toffe attracties. Een vrije val vanaf watertorens en roterende stal. Probeer ook Grisebasserne, de allernieuwste attractie van Bondegårdsland – leuk voor het hele gezin!

Djurs Sommerland - Frøerne

Tigeren - Uitgeroepen tot 'Thrill of the year 2019' van Europa

Ben je klaar voor een ervaring die zich snel bindt? De Tiger in Wild Asia is de snelste en hoogste attractie in de geschiedenis van Djurs Sommerland. Met een topsnelheid van 100 km / u en een schommelhoogte van 45 meter neemt de Tiger je mee op een fantastische vlucht die je nooit zult vergeten. In Wild Asia is er ook plezier voor de gelukkige kleintjes. Kijk uit naar de twee leuke familieattracties, zoals Jungle Rally en de Safari-bus.

Djurs Sommerland Nyhed 2019

De grootste achtbanen van Denemarken

Het park heeftde langste, snelste en hoogste achtbanen van Denemarken. Laat je van 32 meter naar beneden storten in de Piraat of ga voor een spannende rit in de Juweel.  Ook de Drakenkoning moét je simpelweg zelf ervaren: het is één van de allersnelste familie-achtbanen van heel Europa. 

Djurs Sommerland - Juvelen

Een gigantisch waterpark

Het waterpark van Djurs Sommerland heeft maar liefst 1 kilometer aan waterglijbanen.

Djurs Sommerland - The Wave

Magisch Halloween 

Wanneer de dagen donkerder worden, is het tijd voor griezelen en plezier voor het hele gezin. Kom naar Magisch Halloween in Djurs Sommerland. Daar vind je 25.000 pompoenen, skeletten en heksen door het hele park. Ook kan je griezelen in de twee spookhuizen.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )