Fårup Summerland

Dicht bij het strand in Blokhus en Løkken en toch in het bos vind je het attractiepark Fårup Sommerland. Fårup is een van de grootste toeristische attracties van Denemarken met veel wilde, leuke en waterige natte activiteiten voor het hele gezin. Alles van wilde glijbanen voor kinderen tot het grootste en natste waterpark van Denemarken. Er zijn meer dan 60 attracties - en zodra de toegangsprijs is betaald, zijn alle attracties en het waterpark gratis.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Speciale aanbiedingen op tickets voor Fårup Sommerland

Huur een vakantiehuis in Jutland, binnen de openingsperiode van Fårup Summerland en ontvang een kortingsbon voor Fårup Sommerland. Er wordt een korting gegeven op tickets voor zowel 1 dag als 2 dagen. 

 

 

Snelheid, plezier en plezier voor jong en oud

Voor het hele gezin

Het park biedt ervaringen voor het hele gezin. De jongste kan bijvoorbeeld een reis maken in "The Red Baron", waar de kleine piloten zelf hun vliegtuig besturen. Een andere favoriet van de kinderen in Fårup is Egerntårnet, waar je wordt opgetild naar de top van de boomtoppen en met een vrije val op de grond valt. Fårup is veel meer dan leuke achtbanen. Je kunt ook genieten van springpuzzels, talloze trampolines, paardrijden, kanoën, schieten, klimrekken of een uitstapje naar de grote speeltuin. Fårup zorgt vooral voor een mooie vakantiepark beleving! 

Achtbanen

Voor degenen die groter zijn en snelheid willen, zijn er vlijmscherpe achtbanen met veel snelheid. De Hurricane loopt - als enige in het noorden - zowel boven als onder water! Het is ook mogelijk om de wildste versnelling van Denemarken te proberen in de achtbaan Lynet, die in slechts twee seconden van 0 tot 80 km / u bereikt. Of wat denk je van een reis naar Falken, de snelste boomstrook van Denemarken, waar je vanaf 19 meter op en neer wordt geworpen, terwijl je ronddraait. 

 

 

Internationale klasse!

In 2015, 2016 en 2017 werd Fårup uitgeroepen tot het op één na beste pretpark in Europa (minder dan 1 miljoen gasten). Tegen 2015 hebben de medewerkers van Fårup ook een internationale onderscheiding ontvangen om 's werelds op twee na beste service te leveren. Bovendien is Fårup zowel in 2012 als in 2013 uitgeroepen tot de beste zomer in Scandinavië - en in 2010, 2011 en 2012 is Fårup uitgeroepen tot 's werelds derde beste familiepark door het Amerikaanse tijdschrift Amusement Today.

 

Het grootste waterpark van Denemarken

In Fårup vind je ook het grootste verwarmde waterpark van Denemarken - en als iets nieuws wordt het water in het Bølgebassinet nu tot 27 graden opgewarmd. In het waterpark kan het hele gezin surfen op Surfhill, in de wilde golven van het golfbekken spetteren of samenkomen in enorme badringen in Vandenlangen. Men kan ook het waterkanon proberen, dat is werelds eerste open water buitenhelling heeft en twee loops is. Geniet van deze aanbieding in Denemarken en beleef met heel het gezin een geweldige dag.

 

Eetgelegenheden

Wanneer het vaartuig voorbij is en het haar is gedroogd, kun je de 4D-cinema nemen of op zoek gaan naar een restaurant. In de restaurants van Fårup vindt de hele familie hun favoriete gerechten - zowel in heerlijke buffetrestaurants als in de vele andere eetgelegenheden van het park. Als je van biologisch houdt, kun je de Forest's Pasta - Organisch eethuis proberen: een 100% biologische eetgelegenheid.

Fårup Summerland

 

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )