Ervaar LEGO House met korting

Als je een vakantiehuisje huurt langs de westkust, in Oost-Jutland, in Djursland en in Aarhus kun je via NOVASOL tickets kopen voor de ultieme LEGO®-ervaring bij LEGO House. Bespaar 70 DKK per persoon via Mybooking. 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De nieuwe LEGO®-attractie van Billund

Ben je klaar voor de ultieme LEGO®-ervaring waarbij creativiteit, spel en actieve saamhorigheid gecombineerd worden. Verken een wereld van creaties en laat de ideeën de vrije loop in de zes geweldige belevingszones. 25 miljoen LEGO-stenen wachten op jou. Het hele jaar door bieden we evenementen en activiteiten voor grote en kleine LEGO-fans aan.

LEGO House in Billund

 

Hoe koop ik een ticket met korting?

  • Om de korting op de tickets te krijgen, moet je de link gebruiken die je vindt in MyBooking. De link is 24 uur na het boeken van een vakantiehuis beschikbaar. 
  • Tickets kunnen niet worden gekocht voor LEGO House bij de plaatselijke servicekantoren van NOVASOL, en er kan ook geen korting worden verkregen bij de ingang van LEGO House. 

 

Over de ervaringen bij LEGO House

 Begin je reis bij Tree of Creativity. Stap in de Masterpiece Gallery en laat je inspireren met eindeloze bouwmogelijkheden! Ga door naar onze vier met kleuren gecodeerde Experience-zones, waar kinderen van alle leeftijden al spelende kunnen leren.

Maak je eigen film in Story Lab of bouw prachtige vissen in Fish Designer en zie ze tot leven komen in het digitale aquarium. Dat en nog veel meer speelmogelijkheden wachten op jou en je familie in LEGO House.

Laat je lunch serveren door robots en eindig de dag in de History Collection, waar je op schattenjacht kunt gaan in de archieven en de meest iconische LEGO-sets kunt vinden.

spelen in LEGO House

     

      | Redacteur
      (Voor het eerst gepubliceerd: )