LEGOREDO® - Nog wilder!

LEGOLAND® nu nog meer yeehaw! Wij bestaan 50 jaar. Zet dus de cowboyhoed en indianenveren op want LEGOREDO® Town is wilder dan ooit tevoren! Nu kun je vliegen als adelaars. In de nieuwe attractie van het jaar, de Flying Eagle, voel je het suizen in je maag wanneer de achtbaan zich vanaf de adelaarsklip 11 meter boven de grond naar beneden stort en in een reuzevaart alle leuke LEGO prairiedieren voorbij scheurt. Ook LEGO Canoe staat klaar als nieuw, hartstikke leuk en paraat voor ons 50ste seizoen. Kom dus binnen en beleef het wilde westen in LEGOLAND - groter, wilder en leuker dan ooit tevoren!

Druk op om de kaart te activeren

50% korting op tickets voor LEGOLAND®!

  LEGOLAND® en NOVASOL vieren dit jaar hun 50ste verjaardag en dan moet er getrakteerd worden met deze bijzondere aanbieding in Denemarken.

  Daarom kun je nu LEGOLAND-tickets kopen met 50% korting!
  Het aanbod is geldig van 28.06 tot 14.08.2018, maar de tickets zijn geldig voor het hele seizoen 2018.

   

  Hoe koop ik een ticket met korting?

  Na het boeken van een vakantiehuis bij NOVASOL, krijg je toegang tot MyBooking, waar je boeking geregistreerd staat. Daar kun je LEGOLAND® -tickets kopen met 50% korting. De tickets worden vervolgens naar je verzonden per e-mail. Je kunt ook kaartjes kopen met 50% korting in LEGOLAND®  zelf. Dan moet je je NOVASOL-huurovereenkomst laten zien.

  Hoe werkt het?

  • De tickets moeten online worden gekocht via de link in MyBooking of bij LEGOLAND® .
  • Online campagnetickets kunnen niet worden terugbetaald.
  • Tickets met 50% korting kunnen niet worden gekocht bij de lokale NOVASOL-kantoren in Denemarken of op de verkoopafdeling.
  • De korting kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.


   

  Geniet van de Ninjagoans in LEGOLAND®

  De Ninja’s nodigen je uit naar de bios voor hun geheel nieuwe LEGO NINJAGO 4D-film die je alleen in LEGOLAND® kunt beleven. Je kunt het ook in LEGOTOP® heel even van boven zien of op de LEGO® trein springen en het volgende kriebelende gevoel in de buik krijgen. Opperhoofd Langoor wacht met broodjes om een stok in het indianenkamp en je kunt je eigen eerste rijbewijs halen in de SEAT rijschool. Wanneer je klaar bent voor actie kun je het kwaad bestrijden in de coole 3D-beleving in de LEGO® NINJAGO® The Ride, dat spannende gevoel in de maag krijgen door de vrije val in de Polar Xplorer en goud wassen voor de grote medaille. Wij verheugen ons op een nu nog wilder seizoen met je in LEGOLAND®.