Boek jouw favoriete huis in Denemarken & krijg een gratis LEGOLAND® ticket*!

Beleef een spannend avontuur tijdens jouw vakantie in Denemarken door een bezoek te brengen aan LEGOLAND® Billund. LEGOLAND® is een plek waar alle piraten, groot en klein, zich kunnen uitleven met zoveel gekkigheid en plezier als ze maar willen, want het alledaagse leven brengt al genoeg ernst met zich mee! Dus overboord ermee!

Genieten in Denemarken met de hele familie
Bezienswaardigheden in Denemarken
Plezier voor iedereen in Oost-Jutland

Scoor jouw 2 voor de prijs van 1 actieticket voor LEGOLAND®!

Gezin in LEGOLAND®

Koop 1 campagneticket als NOVASOL-gast en krijg 1 gratis ticket*, geldig voor zowel volwassenen als kinderen. Natuurlijk kan je zoveel campagnetickets kopen als jij nodig hebt voor het aantal mensen dat je meeneemt.

*Geldig voor NOVASOL klanten met geldige huurpapieren. Tickets zijn geldig voor één bezoek voor maximaal twee personen in de periode 2 april - 30 oktober 2022. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere tickets/kortingen of seizoenskaarten. Kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of worden omgewisseld voor andere ticket types. Tickets mogen niet worden doorverkocht. Tickets zijn alleen geldig op de geselecteerde dag van bezoek. Voor openingstijden zie LEGOLAND.dk

Hoe verkrijg je jouw 2 voor 1 actie ticket!

24 uur na jouw boeking krijg je automatisch toegang tot het MyBooking-gedeelte en tot alle partnervoordelen van NOVASOL. Daar vind je een link van onze partner LEGOLAND Billund. Dit is hoe het werkt: Open de link en koop vervolgens een actieticket voor de volle prijs en je ontvangt ook een gratis ticket voor één persoon (ongeacht de leeftijd). Kinderen onder de 3 jaar hebben altijd gratis toegang.

Maximale ontspanning en flexibiliteit in onze vakantiehuizen

Gezinsvakantie Denemarken

Een vakantiehuis biedt veel ruimte en privacy, wat fijn is voor gezinnen. Je hoeft je niet te houden aan maaltijd- of slaaptijd. Je kunt doen waar je zin in het, activiteiten zoals samen koken in de volledig uitgeruste keuken of gezellig barbecueën op het terras.

Bovendien zijn huisdieren vaak welkome gasten en in veel huizen zonder extra kosten.
Er zijn ook vakantiehuizen voor 12 gasten en meer. Grote families of groepen vrienden kunnen dus een vakantiehuis in Denemarken delen. Andere huizen bieden dan weer een eigen sauna, whirlpool of zwembad.

Meer dan 75 miljoen LEGO®-steentjes en meer dan 50 achtbaanattracties

LEGOLAND® zal je hele lichaam doen tintelen van plezier als jij en je familie de onvergelijkbare LEGO® MOVIE™ World beleven met drie fantastische attracties.

Ontdek geweldige, nieuwe attracties met de snelste voertuigen op de LEGOREDO River en de Polar Boten, verzin je eigen zeedieren op de bodem van The Great LEGO Reef. Of bouw eigen LEGO-modellen in de LEGO Gallery met hulp van echte LEGO-experts.

In DUPLO® Fun kunnen jongere kinderen hun droommodellen bouwen en in de minibootjes langs indrukwekkende landschappen varen.

Van jong tot oud: Of je nu MINILAND met zijn beroemde gebouwen en hoofdsteden in het klein wilt zien of je adrenalinekick wilt krijgen aan boord van de Flying Eagle, The Dragon of de X-treme Racers.

Van de lente tot de herfst: Je avontuur in LEGOLAND kan op elk van je vakantiedagen beginnen.

LEGOLAND waterattractie
 

Vakantiehuis in Denemarken
Vakantiehuis in West-Jutland
Vakantie aan zee in Denemarken

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, het LEGO logo, het Minifiguur en de Brick and Knob configuraties zijn handelsmerken en/of auteursrechten van de LEGO Groep. © 2021 De LEGO Groep. Alle rechten voorbehouden.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )