Gratis naar LEGOLAND® met NOVASOL

Laat je fantasie de vrije loop en beleef een wereld vol kleurrijke personages, avonturen met LEGO®-steentjes en spectaculaire attracties in LEGOLAND®. Als je met NOVASOL op vakantie gaat in Denemarken, krijg je bij LEGOLAND® in Billund bij aankoop van een kaartje voor de normale prijs één (1) kaartje gratis. Lees hieronder meer over LEGOLAND® en ontdek hoe je jouw gratis kaartje kunt krijgen.

Hoe krijgt u uw gratis* LEGOLAND® ticket

Vanaf 24 uur nadat je een vakantiehuis in Denemarken hebt geboekt, heb je toegang tot je persoonlijke MyBooking-pagina, waar je al je klantvoordelen en kortingen kunt zien, inclusief je 2-voor-de-prijs-van-1-ticket voor LEGOLAND®.

Om je 2-voor-de-prijs-van-1-ticket te activeren, gebruik je de directe link op je MyBooking-pagina en koop je een regulier ticket tegen de volledige prijs. Daarna ontvang je een gratis ticket voor 1 persoon (ongeacht de leeftijd).

Voor kinderen onder de 3 jaar is de toegang gratis.

75 miljoen stenen en 50 leuke attracties

Laat je meevoeren in LEGO MOVIE™ World, bouw je eigen boot en kijk hoe goed hij wekt (en of hij beter is dan die van de concurrentie) op de LEGOREDO® River & Polar Boats, gebruik je fantasie en nodig je eigen zeemonsters uit aan de onderkant van The Great LEGO® Reef en zorg dat ze tot leven komen met ervaren LEGO®-bouwers in de LEGO® Gallery.

LEGOLAND® zit bomvol ervaringen voor jong en oud, van Miniland en de miniatuurversies van iconische gebouwen en exotische hoofdsteden, tot de vele verschillende themalanden met meer dan 50 leuke, spannende en coole op LEGO® geïnspireerde attracties.

*Algemene voorwaarden

De aanbieding van twee voor de prijs van één geldt voor NOVASOL-gasten met een geldige boeking. Deze promotietickets zijn geldig voor één bezoek voor maximaal twee personen in de periode van 1 april tot 5 november 2023 en kunnen niet worden gecombineerd met andere tickets, kortingen of abonnementen.

Promotietickets kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of omgeruild voor andere soorten kaartjes en kunnen niet worden doorverkocht. Promotietickets MOETEN worden gekocht via je persoonlijke MyBooking-pagina en zijn alleen geldig op die dag.

Vakantiehuis in Denemarken
Vakantiehuis in West-Jutland
Vakantie aan zee in Denemarken

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, het LEGO logo, het Minifiguur en de Brick and Knob configuraties zijn handelsmerken en/of auteursrechten van de LEGO Groep. © 2021 De LEGO Groep. Alle rechten voorbehouden.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )