LEGOLAND® in Denemarken

Korting op tickets voor LEGOLAND®!

Als je bij ons een vakantiehuis huurt, krijg je korting op de toegang tot LEGOLAND®. Het ticket kost hetzelfde als een ticket voor volwassenen, maar het kind komt gratis binnen!  Koop een ticket dat toegang geeft tot 1 bezoek van 2 personen (1 volwassene en 1 kind van 3-12 jaar).

Gebruik deze aanbieding in Denemarken en haal meer voordeel uit je vakantie. Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen.

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Hoe koop ik een ticket met korting?

1)  Koop je link via Mybooking (aanbevolen)

2)  Koop je tickets bij een van de lokale NOVASOL-kantoren in Denemarken. Koop de kaartjes met korting als je de sleutel van je vakantiehuis ophaalt of kom gewoon even langs. We hebben alleen je huurcontract nodig.

Voordat u LEGOLAND bezoekt, kunt u hier de LEGOLAND-richtlijnen voor bezoeken lezen

LEGOLAND

Geniet van de Ninjagoans in LEGOLAND®

De Ninja’s nodigen je uit naar de bios voor hun geheel nieuwe LEGO NINJAGO 4D-film die je alleen in LEGOLAND® kunt beleven. Je kunt het ook in LEGOTOP® heel even van boven zien of op de LEGO® trein springen en het volgende kriebelende gevoel in de buik krijgen. Opperhoofd Langoor wacht met broodjes om een stok in het indianenkamp en je kunt je eigen eerste rijbewijs halen in de SEAT rijschool. Wanneer je klaar bent voor actie kun je het kwaad bestrijden in de coole 3D-beleving in de LEGO® NINJAGO® The Ride, dat spannende gevoel in de maag krijgen door de vrije val in de Polar Xplorer en goud wassen voor de grote medaille. Wij verheugen ons op een nu nog wilder seizoen met je in LEGOLAND®.

| Beheerder
(Voor het eerst gepubliceerd: )