Zoek direct de huurauto voor je vakantie

Door de opkomst van de vele lowbudget vliegmaatschappijen kiezen steeds meer mensen ervoor om een auto te huren tijdens hun vakantie, en te vliegen naar het dichtsbijzijnde vliegveld. Door gebruik van een huurauto kun je genieten van de omgeving van het vakantiehuis, maar toch de lange, vermoeiende, tocht met eigen auto van en naar het vakantiehuis besparen.

Druk op om de kaart te activeren

Auto huren via Sunny Cars

 

Verken je vakantiebestemming met de auto

NOVASOL heeft ervoor gekozen om samen te werken met Sunny Cars, om naast het huren van vakantiehuizen, onze gasten ook de mogelijkheid van een huurauto te kunnen bieden. De huurauto's van Sunny Cars zijn beschikbaar op vrijwel alle bestemmingen waar NOVASOL ook vakantiehuizen verhuurt. Hierdoor vormt het huren van een vakantiehuis, samen met een auto huren een sterke combinatie voor een vakantie. 

Je kunt na het maken van een boeking bij NOVASOL altijd contact met ons opnemen om een auto te huren. Daarnaast kun je te allen tijde via Sunnycars zelf online een auto huren. Je kunt hier ook gebruik van maken wanneer je niet voor NOVASOL hebt gekozen voor het huren van een vakantiehuis.