Op vakantie in Nederland

Babette reist heel Nederland door, op zoek naar de beste vakantiehuizen voor een zomer in eigen land! Zeewolde, Lunteren en Noordwijk zijn drie van de vakantieplekken die Babette heeft uitgekozen. In Noordwijk kunt u van het strand, de zee en de duinen genieten. In Lunteren loopt u door de unieke bossen van die omgeving. In Zeewolde kunt u genieten van de natuur die alleen in Flevoland te vinden is!

In de video's hieronder legt Babette uit wat deze huizen nou zo goed maakt (met ondertiteling)

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Lunteren

 

Welkom in Lunteren. Een prachtige plek voor gezinnen met huisdieren, omringd door natuur. Perfect voor iedereen die er even uit wil met de familie, of voor de mensen die uit huis willen en vanuit een andere plek willen werken. Dit huis in het bijzonder heeft veel ruimte in de tuin om de hele dag van de zon te kunnen genieten. Het heeft een jacuzzi om in bij te komen, er kan een kampvuur gestookt worden en in de herfst kunt u ook druiven plukken!

Van binnen is het huis lekker knus. U vindt hier alles wat uw hart begeert: de wi-fi werkt, de tv werkt en er is een welkomstcadeau. Het huis biedt ruimte voor zes personen, ook op anderhalve meter afstand van elkaar. De zomer in Nederland wordt vaak Mediterraans warm, maar vrees niet, het huis biedt ook airconditioning. 

Het souterrain heeft een extra douche en een ruim washok wat fijn is, mocht u hier verblijven met meerdere mensen en vaak naar het bos gaan. Het vakantiehuis ligt dicht bij Ede, waar u verschillende leuke restaurantjes vindt om lekker te eten, en alle comfort die u kent van een moderne winkelstraat.Bekijk hier onze vakantiehuizen in en rond Lunteren

Zeewolde

Zeewolde is een prachtige plek in het midden van de Flevopolder. Het is hier ontzettend ruim en rustig. De buren bijvoorbeeld, die zijn er wel maar die storen niet. U hoort ze soms, maar nog vaker hoort u hier vogels. In en rond Zeewolde valt meer dan genoeg te doen, u kunt hier met de kinderen genieten van bijvoorbeeld Walibi Flevo, u kunt hier wandelen, fietsen, er is een park en een tennisbaan. Eigenlijk alles wat u zou willen wanneer u er met de familie op uit trekt. 

Dit vakantiehuis is bijzonder schoon en goed onderhouden. De tuin is mooi en groot en biedt plek voor wel acht personen. Er zijn meerdere tafels en uiteraard een buiten bbq om lekker te genieten van het warme weer. De binnenkant van het huis is ook zeker de moeite waard, het geeft echt dat vakantiegevoel zonder dat u echt het gevoel heeft dat u in iemand anders huis aan het logeren bent. Er is een prachtige keuken, een mooie tv, hi-fi installatie en knusse hoekjes, perfect om te relaxen wanneer u niet naar het buitenland kunt. 

Er zijn drie slaapkamers, allemaal licht en zonnig en goed gedecoreerd. De badkamer op de eerste etage geeft een goed uitzicht op het bos zonder dat u last heeft van de buren. Kortom: als u er even tussenuit wil dan biedt Zeewolde al het vakantieplezier dat u van het buitenland gewend bent. 

Ontdek deze en andere huizen rond Zeewolde

Noordwijk

Welkom in Noordwijk! Een prachtig vakantiehuis, dicht aan zee. Dit vakantiehuis biedt plek voor wel zes personen. Buiten is het ruim en netjes, met een tuin die helemaal rond het huis gaat. Er is ook een klein terras met afdak, zodat u ook snel droog kan zitten mocht het gaan regenen. 

De woonkamer is hardstikke leuk ingericht en biedt genoeg ruimte om heerlijk tot rust te kunnen komen. De keuken is omringd door deuren die naar buiten openen, waardoor u in de tuin kunt eten als de zon schijnt. De slaapkamers zijn ontzettend ligt en elegant. Het licht dat van de stranden komt, is altijd net iets lichter en mooier dan ergens anders.

Vanuit het huis, is het strand hemelsbreed ongeveer anderhalve kilometer ver weg. Door de bossen en de prachtig glooiende duinen loopt u zo naar het strand om te genieten van de zee. Als u meer van de rust houdt dan is het huis daar uiteraard ook geschikt voor. Dus als u niet naar het buitenland kunt, kunt u in ieder geval in eigen land nog prima genieten van de zomer!

Bekijk onze vakantiehuizen in Noordwijk

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )