Gezinsvakantie met kinderen

Vind een vakantiehuis voor je gezinsvakantie met kinderen bij NOVASOL. De vakantiewoningen zijn extra kindvriendelijk. De kinderen kunnen zich uitleven in de natuur en in de buurt van het water. De huizen zijn voorzien met extra faciliteiten. Er zijn ook genoeg recreatieve attracties in de omgeving!

De perfecte gezinsvakantie

Te veel stress en te weinig tijd zijn heel gebruikelijk in het dagelijks leven van veel gezinnen en zorgen ervoor dat de beste weken van het jaar op grote schaal worden gebruikt om vrij te nemen en activiteiten, gedeelde ervaringen en informeel op de dag te plannen. Daarom is er een toenemende wens om de "verloren" tijd in het dagelijks leven in te halen en wanneer kan dit beter dan op vakantie? Je kan als gezin samen koken, spelen, knuffelen en de omgeving ontdekken. Het is daarom ideaal om een kindvriendelijke vakantiewoning te huren, die veel speelmogelijkheden biedt voor de kleintjes. Het is tijd voor een onvergetelijke gezinsvakantie in Europa!

 

Vind jouw kindvriendelijke vakantiehuis

Voor een vakantie met een kind is een vakantiehuis de optimale accommodatie. Als er ook een bijzonder kindvriendelijke uitrusting is, zijn er eigenlijk geen redenen om niet op vakantie te gaan.

Kindvriendelijke vakantiehuizen worden gekenmerkt door de volgende kenmerken, die al in de prijs zijn inbegrepen:

  • een schommel
  • een zandbak (het zand wordt elk voorjaar ververst)
  • een kinderstoel
  • een kinderbedje
  • minstens 3 actieve extra's voor kinderen (bijv. doelen, doelmuur, playstation, Wii, Bobbycar of vergelijkbaar)

Gezinsvakantie in Denemarken

Onze buurman in het noorden vertelt ons dat de familievakantie hier heel goed besteed kan worden en niet verkeerd! De eindeloze zandstranden zijn zeer kindvriendelijk, vooral aan de rustige Oostzeekust. En met de LEGOLAND©, het BonBon-land, Djurs Sommerland en nog veel meer laten de recreatieve attracties in een vakantiehuis in Denemarken niets te wensen over.

Gezinsvakantie in Nederland

Ons eigen landje is uiteraard ook een prima bestemming voor een gezinsvakantie. Vergeet niet dat wij ook vele musea, stranden en natuur hebben. In het zuiden, voornamelijk Limburg is een prachtige wandelstreek, met heuvels en unieke natuur. In het noorden, bij Noord-Holland, vind je dan weer kilometers aan kust. En in het midden van ons land, bij de Veluwe, de heiden die jaarlijks zoveel toeristen trekken. 

Daarnaast zijn er tal van culturele instanties waar je terecht kunt als het weer slecht is. Denk aan het vliegtuigmuseum Aviodrome in Lelystad, of het Stedelijk Museum in Amsterdam. Én er zijn ook heel veel restaurants om lekker te smullen na een dag vol activiteiten.

Gezinsvakantie in Duitsland

In ons buurland valt er ook veel plezier te beleven. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, elk deel van Duitsland heeft iets voor elk seizoen.In het noorden is het heerlijk om in de zomer aan de zee te liggen. In de lente is Berlijn een heerlijke plek om van de warme dagen te genieten. In de herfst is het feest in Bavaria, en in de winter het centrale deel van Duitsland een winterwonderland. Kortom: Veel keuze voor elk jaargetij.

Gezinsvakantie in Frankrijk

Frankrijk is een echt vakantieland. Het is dan ook niet zo vreemd dat er jaarlijks veel Nederlands naartoe gaan om van de zon of van het eten te genieten. Zuid-Frankrijk staat bekend om haar prachtige stranden en de prachtige zonsondergangen. Maar ook in het Noorden, Lille bijvoorbeeld, heeft prachtige musea, en lange winkelstraten. In het westen is het genieten van de Bourgondische levenstijl, en in het oosten kan de hele familie genieten van de sneeuw. Zo is er voor ieder wat wils. 

Gezinsvakantie in België

Een vakantie bij onze zuiderburen is vaak veel veelzijdiger dan mensen denken: In het oosten is er strand, in het westen is er prachtige natuur met vele heuvels. Ook zijn er veel culturele hoogtepunten in de grote steden te beleven. En wat te denken van de heerlijke Vlaamse frieten. Zo is een keuze voor een gezinsvakantie in België altijd een goede keuze.

Gezinsvakantie in Italië

Voor de vakantiegangers die van zon houden en graag met hun kinderen op het strand spelen, of genieten van pittoreske dorpjes en heerlijk eten, is Italië een geweldige keuze. Van het koude noorden tot het warme zuiden, iedereen vindt iets waar ze naar op zoek zijn. De standen zijn lang en warm, de bergen zijn vol sneeuw en uitdaging. Zo is er elke dag iets nieuws te beleven en voor je het weet ben je helemaal relaxed.

Gezinsvakantie in Spanje

Het zonnige Spanje. Een van de meest geliefde vakantieoorden van Nederland. En dat heeft een goede reden: Het is er vaak heerlijk warm, het eten is fantastisch en er is ontzettend veel cultuur. Alle drie zijn goede redenen om een gezinsvakantie in Spanje te boeken. Tel daar nog bij op dat er ook heerlijke wandelingen gemaakt kunnen worden door zowel winkelstraten met churros als prachtige natuur, en je hebt een garantie dat je hier helemaal tot rust kunt komen.

| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen