Gezinsvakantie met kinderen

Vind een vakantiehuis voor je gezinsvakantie met kinderen bij NOVASOL. De vakantiewoningen zijn extra kindvriendelijk. De kinderen kunnen zich uitleven in de natuur en in de buurt van het water. De huizen zijn voorzien met extra faciliteiten. Er zijn ook genoeg recreatieve attracties in de omgeving!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

De perfecte gezinsvakantie

Te veel stress en te weinig tijd zijn heel gebruikelijk in het dagelijks leven van veel gezinnen en zorgen ervoor dat de beste weken van het jaar op grote schaal worden gebruikt om vrij te nemen en activiteiten, gedeelde ervaringen en informeel op de dag te plannen. Daarom is er een toenemende wens om de "verloren" tijd in het dagelijks leven in te halen en wanneer kan dit beter dan op vakantie? Je kan als gezin samen koken, spelen, knuffelen en de omgeving ontdekken. Het is daarom ideaal om een kindvriendelijke vakantiewoning te huren, die veel speelmogelijkheden biedt voor de kleintjes. Het is tijd voor een onvergetelijke gezinsvakantie in Europa!

 

Vind jouw kindvriendelijke vakantiehuis

Voor een vakantie met een kind is een vakantiehuis de optimale accommodatie. Als er ook een bijzonder kindvriendelijke uitrusting is, zijn er eigenlijk geen redenen om niet op vakantie te gaan.

Kindvriendelijke vakantiehuizen worden gekenmerkt door de volgende kenmerken, die al in de prijs zijn inbegrepen:

  • een schommel
  • een zandbak (het zand wordt elk voorjaar ververst)
  • een kinderstoel
  • een kinderbedje
  • minstens 3 actieve extra's voor kinderen (bijv. doelen, doelmuur, playstation, Wii, Bobbycar of vergelijkbaar)

 

Gezinsvakantie in Denemarken

Onze buurman in het noorden vertelt ons dat de familievakantie hier heel goed besteed kan worden en niet verkeerd! De eindeloze zandstranden zijn zeer kindvriendelijk, vooral aan de rustige Oostzeekust. En met de LEGOLAND©, het BonBon-land, Djurs Sommerland en nog veel meer laten de recreatieve attracties in een vakantiehuis in Denemarken niets te wensen over.

| Copywriter
(Voor het eerst gepubliceerd: )