Herfstvakantie in Duitsland

U wilt ontspannen tijdens de herfstvakantie, maar u wilt niet te ver reizen? Waarom brengt u uw welverdiende herfstvakantie niet in Duitsland door? U kunt een stedentrip maken en metropolen als Berlijn, Hamburg of München bezoeken en de bezienswaardigheden bekijken, of uw herfstvakantie in Duitsland in de natuur doorbrengen. Duitsland heeft veel te bieden op het gebied van natuurschoon. In Beieren vindt u torenhoge bergen, in Mecklenburg-Vorpommern betoverende meren en aan de Oost- en Noordzee kunt u de zeelucht inademen. Boek vandaag nog uw vakantiewoning of vakantiehuis bij NOVASOL en geniet van de herfst!

Herfstvakantie in Duitsland aan zee

 

Herfstvakantie in Duitsland aan zee

Als u uw herfstvakantie in Duitsland aan zee wilt doorbrengen, ga dan naar de Noordzee of de Oostzee. Vooral aan de mildere Oostzee zijn de temperaturen in de herfst vaak nog aangenaam. Bezoek het Störtebeker Festival op Rügen, bezoek een van de vele musea of ga naar het strand. Of u nu reist met het hele gezin, uw kinderen of een groep vrienden - wij hebben de juiste vakantiewoning aan de Oostzee voor u!

Maar een vakantie aan de Noordzee kan ook heel mooi zijn tijdens de herfstvakantie in Duitsland. Bezoek een zeehondenstation, laat uw kinderen rondrennen in een speelparadijs, bezoek musea bij regenachtig weer of ga winkelen. Als u uw hond meeneemt op uw herfstvakantie in Duitsland, kunt u ontspannen wandelen op het strand, of gewoon ontspannen voor de open haard in uw vakantiewoning aan de Noordzee. De keuze is aan u!

Meren in Duitsland

Herfstvakantie in Duitsland aan een meer

Duitsland heeft ook een paar prachtige meren te bieden en vooral in de herfst schittert de omgeving. De heldere kleuren, de aangename temperaturen en de zwoele wind - dit alles associëren wij met een herfstvakantie in Duitsland. U kunt een ontspannen wandeling langs het meer maken, uw hond meenemen, of met uw kinderen een balletje trappen. De vakantiehuizen in Duitsland bieden het perfecte uitgangspunt voor een avontuur naar de dichtstbijzijnde meren.

Ook vindt u NOVASOL vakantieparken aan enkele van de Duitse meren. Daar staan vakantiewoningen en ook vakantieappartementen bij elkaar in een dorp. Hier kunt u bijvoorbeeld met meerdere gezinnen heen en kunt u gebruik maken van de uitstekend uitgeruste vakantiefaciliteiten voor plezier en spelletjes. Tot deze meren behoren het Dümmer-, het Warder-, het Müritz-, het Scharmüztel- en het Müggelmeer. Breng uw herfstvakantie in Duitsland door in een familiesfeer zonder de alledaagse stres

Genieten van de Duitse bergen

Door de bergen in Duitsland

Wilt u uw herfstvakantie in Duitsland doorbrengen met veel wandelen en actief bezig zijn? Dan is het Harz gebergte in Duitsland precies de juiste plek voor jou. Vooral in de herfst is de Harz een populair wandel- en avonturengebied. Vooral in de vroege herfst, tijdens de Indian Summer, is een bezoek de moeite waard, want dan tonen de vele bomen zich in hun kleurrijke pracht.

Boek een vakantiehuis in Duitsland van NOVASOL en laat uw ziel bungelen tijdens uitgebreide wandeltochten. Beklim de Brocken tijdens uw herfstvakantie, verken het WeltWald met bomen uit Azië, Amerika en Europa of maak leuke en makkelijke wandelingen met het hele gezin. Op regenachtige dagen kunt u ook de kerken, kastelen en musea in de regio bezoeken en meer te weten komen over het Harzgebergte. Laat u verrassen door een herfstvakantie in Duitsland!

Gezinsvakantie in Duitsland

Gezinsvakantie in Duitsland in de herfst

Om er even helemaal tussenuit te zijn, kunt u een NOVASOL vakantiewoning in Duitsland boeken en er met het hele gezin op uit trekken. Wij hebben veel verschillende accommodaties voor u, die kindvriendelijk zijn, zodat ook de kleintjes plezier en spanning kunnen beleven. Spring in je eigen zwembad tijdens een herfstvakantie in Duitsland of leef je uit met een balsport op het gazon van je vakantiehuis.

Als u uw herfstvakantie in Duitsland aan het meer of de zee doorbrengt, kunt u 's morgens nog voor het ontbijt in het koude water springen, of op koelere dagen gewoon een ontspannende ochtendwandeling maken - het brood smaakt veel lekkerder!

| Redacteur